úterý 26. února 2019

Odvoz fekálií kladno

Zimní údržba parkovišť a firemních areálů, odklízení sněhu, opravy automobilů a doplnění klimatizací. Zabýváme se autodopravou tekutých odpadů. Dále likvidujeme tukové lapoly, čistíme tukové jímky a vyvážíme. Soustředíme se hlavně na rakovnicko a kladensko.


Okres rakovník, Kladno , Třtice, Nové Strašecí, Mšec, Bucek, Řevničov - čistírna odpadních vod (ČOV) Čističky odpadních vod- Rakovn. Odpadní vody ze septiků a žump beze slevy - Stochov, Slovanka, Kladno (za 1m³) 550Kč : Odpadní vody ze septiků a žump beze slevy - Rakovník (za 1m³) 630Kč: O. Nabízíme odvoz odpadních vo likvidace kapalných a pevných odpadů - vyvážení jímek, odvoz fekálií , vývoz kalů z čističek, vývoz mobilních fekálních kontejnerů a sociálních zařízení ze staveb. Dále vývoz lapolů, proplachování septiků, čištění kanalizace. Pokud v Kladně nejste napojení na kanalizaci, můžeme vám nabídnou vysátí jímky a odvoz fekálií na stáčecí místo. Dále také vysajeme a vyčistíme tukové lapoly z kuchyní, nebo přečerpávací stanice.


Ceník čištění kanalizace Objednat službu. Ceník sání, odvoz fekálií a vývoz tukových lapolů. Cena za vývoz fekálií se skládá z ceny za vývoz fekálií dle velikosti cisterny, z paušálního poplatku za výjezd vozidla (nebo ujetých km) a z ceny za ujeté kilometry k místu převzetí.


Pokud se po vyvezení fekálií vozidlo vrací zpátky na místo sání. Odvoz suti, odpadu VH AUTO s. Letní a zimní údržba komunikací a chodníků včetně opravy, rekonstrukce a výstavby. Nabízíme široké portfolio služeb v oblasti údržby měst a obcí včetně stavebncíh či jiných soukromých. Václav Cirkva (Tuchlovice) 11km.


Popis: odvoz fekálií Množství: mTermín: dohodou Lokalita: Hostouň, okres Kladno Cena: nabídněte Platnost poptávky: týden. Profil poptávajícího: soukromá osoba z okresu Praha - hl. Největší cisterna objemu 14ma dosahem až m! Vývoz odpadní vody a fekálií.


Autodoprava tekutých odpadů. Firma zajišťuje vývoz a likvidaci odpadní vody, kalů z čističek a tukových lapolů z kuchyní. Statutární město Kladno , magistrát města Kladna. Zajišťujeme odvoz různých typů odpadů, třídění, výkup druhotných surovin (papíru, plastu, železa a barevných kovů), recyklaci i odstranění (ekologická likvidace) komunálního odpadu, kontaktujte nás.


Magistrát města Kladna nám. Po vyplnění poptávkového formuláře Vás bude v nejbližší možné době kontaktovat přímo kolega, který bude mít Vaši poptávku na starosti. Jemníky, v okrese Kladno , je místo našeho dojezdu — fekální. Blevice, v okrese Kladno , je místo našeho dojezdu — fekální vůz. TUV a další plnění nezbytně nutná pro bezporuchový provoz domu , odvod odpadních vo odvoz tuhého domovního odpadu, provoz výtahů aj.


Provádíme odvoz fekálií ze septiků, žump a čističek odpadních vod. TOPENÁŘ - Tanvaldská Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou , Liberecweb. Dále rozkládá kal a výrazně tak prodlužuje intervaly odvozu fekálií.


Instalace a údržba ČOV. Kontejnerová doprava – dovoz kameniva – písku a odvoz sutě. Vnitřní instalace – vodovod a kanalizace.


Chcete se poctivě starat o čistotu a zdravé životní prostředí? Těžba písku a ukládání inertního materiálu. Dana Klepalová, Radonice.


Posuzování vlivů na životní prostředí, provádění studií denního osvětlení a oslunění. Michael Pondělíček, Beroun-Měs. Kč z ceny, pokud zde necháte Více kontaktů KLADNO zde.


Fakturační adresa: SMAŽÍK s. Kladno - Kročehlavy jsou lokalitou, jež si vás získá. V nabídce našich služeb najdete i odvoz suti. Jsme specialisty na zemní práce.


Zobrazit detail firmy Zaslat firmě poptávku. Zdeněk Hrabě,montáž sádrokartonu. Vyzkoušejte údržbu naší firmy. Služby, které nabízím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.