pondělí 15. dubna 2019

Septik betonový

Septik betonový

Enroll in our health coach program today and learn over 1dietary theories. See what sets us apart. Health Coach Training Program. Successful Grads are Doing Now! Frequently Asked Questions!


Betonové septiky - tříkomorový nebo čtyřkomorový septik z betonu Vyrábíme betonové septiky, provedeme návrh (projektovou dokumentaci) septiku a instalaci septiků přímo u zákazníka. Septik prvním stupněm čistícího procesu a slouží především k zachycení a usazení pevného znečištění z odpadní vody. Betonový septik je jednou z nejpoužívanějších nádrží. Určen je především k akumulování odpadních vod a jejich následnému vypuštění v přefiltrované podobě.


Na trhu existují mimo betonové septiky ještě plastové a sklolaminátové varianty anebo žumpy, případně ČOV. Zatímco žumpy jsou drahé z hlediska vysoké. Septik na rozdíl od jímek a žumpy je nádrž na hromadění konkrétně usazování nečistot. Výkon septiků je často zvyšován počtem komor, jejímž odpadní voda protéká. Nenechte se však slepě vést radou více komor, více účinnosti.


Samotné septiky mají různé stupně účinnosti a kvality. Většinou septik nečistí vodu jakožto samostatný mechanizmus, ale pomáhají. Dvoukomorový betonový septik Z nádrže se dvěma oddělenými částmi (dvoukomorová jímka) je možné uzpůsobit septik pro sedimentaci odpadních nebo splaškových vod. Septik z dvoukomorové jímky je stavebně i provozně nenáročný čistící objekt, který nepotřebuje žádnou elektrickou energii a vyčištěnou odpadní vodu je možné vypouštět do trativodu. Jednotlivé komory vodu postupně zbavují kalu, takže dochází k jejímu předčištění.


Jeho montáž je jednoduchá, rychlá a díky prvotřídnímu vyztuženému a certifikovanému betonu je betonový septik velice bytelný, pevný a odolný vůči jakémukoliv mechanickému poškození. Má také velice dlouhou životnost a obvykle vydrží delší dobu, než samotná nemovitost, u které je do země zabudován. U vás do 2-dnů kamkoli po ČR. Poklop může nahradit dodávaný betonový poklop (který je součástí základní dodávky). V místech, kde budou nad v zemi uloženou žumpou nebo jímkou přecházet různé osoby, projíždět cyklisté, motocykly nebo osobní automobily, je použití tohoto poklopu velmi vhodné, navíc díky pečlivému vypracování působí i estetickým dojmem.


Betónová nádrž už od 5€. Betonové vícekomorové jímky se používají v místech, kde je požadavek na vypouštění odpadních vod poměrně velký. Vícekomorový systém spočívá ve spojení jednokomorových nádrží, takže můžeme získat neomezenou kapacitu systému. Vícekomorové jímky se oceňuje individuálně v závislosti na kapacitě celého systému. Ukázka kvality dnešního moderního betonu, z kterého se dělají skruže pro jímky - septiky.


Mnohem tenčí beton (7cm), sem tam nějaký kus ocele. Námi vyráběné septiky slouží k předčištění odpadních vod z rodinných domů a rekreačních objektů. K dokonalému čištění odpadních vod je nutné zapojit za septik filtrační komoru, kterou jsme schopni rovněž zajistit. Dvouplášťový septik a jeho výhody Septiky k obetonování je nutné obsypat betonem až do úrovně stropní desky.


Septik betonový

Septik je opatřen vzpěrami, které se vyplní betonem pro vyšší pevnost. Do otvorů v žebrech, se vloží betonářská ocel mm. Vhodný do míst, kde hrozí větší statické zatížení (blízko silnice, domu).


Používame najkvalitnejší betón dostupný na trhu, vyrobený špeciálne pre nás. Korpus je rozdělen na tři komory ,. Biologický septik předčistí splaškové vody. Z dvoukomorové betonové nádrže užitečný betonový septik. ZDARMA v ceně libovolné jímky.


Septik betonový

V případě potřeby dokupte druhý komín pro svou jímku. Pošlete nám svou poptávku. ZADARMO v cene ľubovoľnej veľkosti nádrže. Táto doska je dostačujúci pre bežné pochôdzne umiestnenie nádrže.


Ak plánujete usadiť nádrž do hĺbky viac ako m pod úroveň terénu, alebo by ste radi umiestnili jímku pod príjazdovú cestu, budete potrebovať silnejší dosku. Betonové jímky septiky, výroba a prodej, betonové nádrže za atraktivní ceny, záruka pro naše jímky, nabízíme levnou dopravu a bezplatnou montáž, tel. Septik je usazovací nádrž na částečné čištění odpadní vody, která je rozdělena do několika komor, kterými postupně odpadní voda protéká. Mimo jiné i na počtu komor je závislá účinnost septiku.


I tak, ale septik v naprosté většině případů nedosahuje takové účinnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.