středa 29. května 2019

Olověné plomby

Olověné plomby

Možnost dodání plomb v jakémkoli množství. Je mnoho typů plomb, proto plomby rozdělujeme na plastové, kovové a olověné. Průvlakové plomby mají víceúčelový charakter.


Olověné plomby

Lze s nimi uzavírat vše, kde je různá délka otvorů pro provléknutí upínacího pásku. Tyto olověné plomby vyžadují k uzavření použití plombovacích kleští. MATERIÁL 9 olova.


ZNAČENÍ Použitím plombovacích kleští s razníkem. Velmi kvalitní olověné plomby s ochrannou cínovou vrstvou, zabraňující kontaktu olova s pokožkou uživatele, plně odpovídající normám EU. K č bez DPH Kč vč. Plomba olověná ø mm (1ks).


Olověné plomby

Minimální odběr: 1kusů. Cena za 1ks: 10Kč bez DPH 12Kč vč. Doklady obchodu: středověká závaží a váhy, olověné plomby Stredoveké závažia V stredoveku sa váženie tovaru používali tzv. Mali miskovitý tvar a vyrobené boli odlievaním z bronzu. Pro více informací nás kontaktujte zde.


OLOVNĚNÉ PLOMBY množství. Přímá s rovnou základnoukgČ. K plombování je potřeba plombovacích kleští, které mohou mít razníky s vlastním gravírováním. Při plombování se využívá plombovacího lanka nebo provázku.


Olověné plomby

Objednat lze i plomby o velikosti 9mm s plombovacím drátem 150mm. Dodáváme plombovací dráty s průměrem 8mm, 1mm a 2mm. Cena produktu bez dopravy Skladem. Nejpoužívanější plomby mají průměr mm.


Balíčky jsou po 2ks. Zajišťují snadnou manipulaci a mají všestranné využití. Kovové, lankové plomby jsou schváleny celními orgány pro celosvětové použití. Ceník –místo tohoto textu vložit obrázek– Popis.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Olověné plomby a plombovací drát - Moto díly. Aby byly naše stránky co nejlepší a nejbezpečnější, využíváme technologii cookies.


Používáním našich stránek souhlasíte s jejich použitím. Balení obsahuje 2ks plomb tzn. Your company account is blocked and you cannot place orders.


If you have questions, please contact your company administrator. Aukro Sběratelství Ostatní Doprava Železnice Ostatní. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám na. Hmotnost: Není k dispozici: Cena v eshopu bez DPH: - Kč bez DPH: Cena: - Kč s DPH: ks. Nejširší nabídka zámků, cylindrických vložek, kování a zabezpečovacích systémů v ČR.


Vyráběné z pevného, za studena tvárného plastu. Jsou vhodnou náhradou za olověné plomby z hlediska dopadu na životní prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.