úterý 28. května 2019

Sprchový rošt

Sprchový rošt

Některé modely rovných odtokových žlabu již svůj rošt mají. Rošt Wave pro odtokový sprchový žlab Slim, nerez. Odtokový rošt Wave v nerezovém provedení, určen pro odtokový žlab Slim. Vítejte v našem obchodě. Nabízíme Vám kvalitní celonerezové sprchové žlaby do koupelny.


Sprchový rošt

Vyberte si u nás největší výběr vzorů za nejlepší ceny. Oproti predošlým výrobkom je cenovo najdostupnejší, avšak vyrobený z polypropylénu (nie nerezu) a s jednoduchším upevnením k podlahe. Přidat do oblíbených-. Koupelnový sprchový žlab GREEK.


Skladem u dodavatele. POLYSAN - ROAD plastový sprchový kan. Nechte odtéct všechny starosti do stylového sprchového žlabu. Máte-li sprchový kout s podlahovou výpustí, pak ani tento detail rozhodně nepodceňujte. Odtok můžete umístit do rohu, nebo zvolit klasický lineární rošt.


Sprchový rošt

Minimální stavební výška cm. Průměr odpadu pro připojení DN 50. Sifon a nohy jsou součástí balení. Mřížka v dekoru drops. Sanotechnik Rohový sprchový kút Elite bezpe.


Kategorie: Doplňky k terasám Štítky: dřevěný rošt , massaranduba, sprchový rošt. Garantovaná záruka až let! Tento artikl obsahuje jen sprchový rošt , tj. Samotný sprchový žlab je nutno objednat zvlášť.


Materiál: korozivzdorná ocel 304. Aqualine KROKUS nerezový sprchový kanálek s roštem, 760x140xmm. Alcaplast LOW podlahový žlab 750mm s okrajem pro perforovaný rošt. Tento rošt se tak stane součástí dlažby a plně splyne se zbytkem koupelny. APZNaši designéři navrhli podlahové žlaby ALCA v různých variantách, aby perfektně zapadly do stylově různorodých koupelen, a tím ještě podpořily individualitu jejich majitelů.


Značka WENKO ponúka štýlové funkčné doplnky do domácnosti so zárukou nemeckej kvality už viac ako rokov. Vlastnosti produktu: plastová protišmyková podložka do každého exteriéru. Nabízíme širokou škálu těchto sprchových žlabů a širokou nabídku výrobců těchto žlabů. Nerezové a plastové žlaby s nerezovým roštem.


U nás naleznete keramické klozety a bidety všech provedení: toalety stojící, závěsné wc , toalety kombi s nádržkou, bidet závěsný či samostatně stojící bidet. Vysoce kvalitní kryt z nerezové oceli opticky vylepší vaši koupelnu. Společně umožňují odtok v dlážděné podlaze, jakož i bezbariérové sprchování. Kromě strany z nerezové oceli lze sprchový rošt použít i jako prohlubeň pro dlaždici. Použití v místech s velmi malým manipulačním prostorem.


Sprchové odvodnění typ KNF. Funkčný a estetický doplnok do vašej kúpeľne, sauny, bazénu a pod. Pokud pořizujete nový sprchový kout bez vaničky, budete rozhodně potřebovat sprchový kanálek pro odtok vody. Jeho použití se však neomezuje pouze na umístění v domácích koupelnách – odtokové žlaby se perfektně hodí i do pracovních místností, prádelen, větších provozoven s hromadnými sprchami a toaletami, jako jsou veřejné. Pavigym sprchový rošt Wet Area mm - beige (box m2) EUR.


Představujeme také pestrou nabídku žlabů a roštů do vašeho walk-in koutu. Obchodné podmienky Doprava a platba Napíšte nám Konta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.