čtvrtek 4. července 2019

Jímka 10m3

Víko plastové samonosné jímky je pochozí, tloušťka víka je 8mm. Vlez (komínek) na přání zvýšíme nebo snížíme. Plastové jímky ověřené na vodotěsnost. Nosnost je při celkovém obetonování zajištěna betonem.


Nepropustnost v tomto případě zajistí naše jímka , tato. Určena je také pro ty, kteří chtějí jímku obetonovat a zlepšit tak její statické vlastnosti pro přípa že by v těchto místech bylo v budoucnu např parkovací stání. Součástí dodávky jsou certifikáty a. Opatřena je kruhovým komínem s uzamykatelným poklopem, vzpěrami, žebry, vyztužovacími pásy. Umisťuje se do předem připraveného výkopu na zhotovenou základovou betonovou desku.


Následně se provádí obsyp zeminou. Vše záleží na co budete jímku používat. Vše je dáno i přítomností ocelové výztuže podílející se na maximální pevnosti celého kompletu. Betonová jednokomorová jímka je vyrobena z betonu B-s přídavkem těsnící kapaliny, vibrovaná při zalévání což zaručuje jejich těsnost a pevnost, zevnitř vyztužená železnou armaturou, zevně natřená asfaltovou hmotou s přídavkem, který dokonale těsní povrch.


Jímka 10m3

Při budování plastové jímky se Vám náklady zvýší zhruba o 1 díky výše popisovaným úkonům, které plastová jímka vyžaduje. Před započetím stavby doporučujeme nechat si udělat rozpočet na betonovou a plastovou jímku pro porovnání! Při zakoupení našeho výrobku poskytujeme záruku let! Tento rozměr umožňuje využít betonovou jímku například i na velice kvalitní sklep, ve kterém můžete na své zahradě skladovat ovoce, zeleninu, víno či další vlastní výpěstky a produkty.


Ve všech případech jsou. Popis Další informace Hodnocení (0) Popis. Je možné je použít jako vyvážecí jímky pro. Samonosné plastové jímky určené k uložení do terénu. Provedení jímky o objemu 10mvyužije každá rodina, která má do odpadní nádrže svedeny veškeré odpadní roury.


Na přání klientů se jímka rozděluje na 1-komory. Průměr 250cm, výška 200cm. Retenční nádrž PJR-OS 10msamonosná. Maximální zásyp na jímku je povolen 30cm zeminy. Vítejte na stránkách plast- jimka.


Jsme český výrobce plastových produktů prvotřídní kvality. V naší společnosti dbáme na používání kvalitních materiálů. Nikdy u nás nenajdete plastové recykláty, které jsou bohužel hojně využívány pro jejich nízkou cenu. Charakteristickým rysem těchto recyklátů je černá nebo. Jímka pro obetonování PJ-OB 9m3.


JÍMKA k obetonování - kruhová m³. Jednokomorové betonové jímky mají své výhody i stinné stránky. K nesporným výhodám a přednostem odpadních nádrží s železobetonovou konstrukcí patří kromě nízké pořizov.


Vyrobena z nerecyklovaného polypropylenu. Je potřeba pro bezproblémovou kolaudaci domu, v místech kde není možné se připojit na veřejnou kanalizaci. Je vyhovující do míst bez výskytu spodních vod a jílovité půdy. Dvoukomorová betonová jímka 10m³ Septik s objemem deset krychlových metrů je odpovídajícím řešením i pro rodinný dům s početnější rodinou, hodí se ale výborně také pro rekreační objekty, u nichž vyvstává často problém s likvidací odpadních vod. Zde se nacházíte: Heureka.


Vyhledávání jimka 10m3. Nalezené kategorie (4) Kouřovody, Kanalizace, Příslušenství k čerpadlům, Čerpadla. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle.


Hmotnost betonové žumpy neboli jímka převyšuje vztlak spodních vod tím pádem zabraňuje jejich vytlačení a následné deformací. Rychlá montáž včetně dopravy a uložení do výkopu Do předem připravené jámy se hydraulickým ramenem vloží železobetonová nádrž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.