pátek 20. září 2019

Koupelnové dlaždičky

V eshopu je keramická dlažba Rako. Také nabízíme obklady Rako do kuchyně, koupelnové a kuchyňské obklady, dlaždice, kachličky a obklady do koupelny. Z rozsáhlé nabídky si určitě vyberete! Koupelnové obklady C_MINE.


S lesklými dekory imitujícími mozaiku máte široké možnosti jak vybarvit váš interiér. Elegantní bílá série čítající několik druhů dekorů i čistě b�. Ať už potřebujete levné obklady nebo luxusní obklady do koupelny, podívejte se na nabídku FAVI. Nabízíme široký výběr obkladů od bílé, retro oranžové, zelené, až po tmavou a černou. Jediný výrobce keramických obkladů a dlažeb v ČR a SR.


Obklady nejen do koupelny. Tradici české značky RAKO zachovává a rozvíjí více než 1let. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR. Specializujeme se na retro obklady a dlažby, secesní a patchwork vzory, velkoformátové moderní dlažby s cementovým a kamenným designem, dlažby imitující dřevo, mozaiky, venkovní dlažby na terče a kompletní nabídku zařízení a služeb pro koupelny a interiéry.


Různé formáty, barevné odstíny, povrchy, mozaiky i dekorace. Přijďte si k nám vybrat krásné koupelnové kachličky z vystaveného zboží či z katalogu. Naši prodejnu najdete ve Velkém Poříčí nad Metují , nedaleko Hronova.


Naši zákazníci k nám jezdí nejčastěji z Náchoda, Nového Města nad Metují, Červeného Kostelce, Dobrušky, Hronova, Police nad Metují, Teplice nad Metují, Broumova, Meziměstí , atd. Samolepící štítky dávají koupelně barevnější a živější vzhled. Zatímco dlaždice ztrácejí svůj lesk po několika letech a nevypadají tak krásně, jako na začátku, nádherně barevné samolepky na obklady obnovují vaše stěny a rozšiřují šťastnou náladu v koupelně. Níže uvádíme několik kreativních nápadů na samolepky na koupelnové dlaždice.


SENESI - koupelny, kuchyně, obklady a dlažby, sanita Fox je série v šesti odstínech teplých a studených barev s výbornými technickými vlastnostmi a širokou škálou formátů, které doplňují barevné dekory. MARKETIS - koupelnové centrum - obklady, dlažba, sanita a příslušenství. Vážení zákazníci, od 14. Vstup na pobočku a do skladu je možný pouze s ochranným prostředkem přes ústa - respirátorem, rouškou, šátkem.


Děkujeme za pochopení. Pro dokonalý relax nabízíme pohodlné koupelnové vany nebo praktické sprchové kouty. Pomůžeme vám také v oblasti vytápění koupelen a ohřevu vody, kde klademe důraz na efektivní a energeticky úsporné řešení. Jakmile zvolíte vhodný formát obkladů a dlaždiček, zaměřte se na jejich povrchovou úpravu a barvu, popřípadě i vhodné kombinace.


Koupelnové dlaždičky

Poradíme vám s nákupem. Produkty dobře známe. Vystavujeme v prodejně. Možnost dopravy zdarma. Vybíráte-li obklady do koupelny, je dobré držet se některých kritérií jako je napříkad snadná údržba (mytí a čištění), ale víceméně lze koupelnové obklady a dlažba vybírat na základě vkusu a vlastní představy.


Nejlevnější obklady a dlažby do koupelny. Dlažby s imitací dřeva. Nabízíme obklady Rako,obklady Paradyž,Opoczno,Cerrol,obklady Domino a Cersanit. Levné dlažby a obklady do koupelny a do kuchyně - velký výběr naleznete online na BauMax.


RAVAK nabízí ucelená řešení pro moderní koupelny. Vybírejte vany, umyvadla a koupelnové doplňky z designových konceptů předních návrhářů, inspirujte se. Pokud si chcete pořídit obklady, pak jste u HORNBACHu na správné adrese.


Keramické obklady jsou ideální materiál pro obložení nejen kopelny a kuchyňské linky, ale také technické místnosti nebo výrobních prostorů. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.