středa 25. září 2019

Koupelnové studio praha

Zkuste plánování i on-line konzultace z pohodlí domova. Sjednejte si on-line schůzku se svým SIKO konzultantem nebo nakupte v eshopu. Srdečně vás vítáme na stránkách exkluzivního koupelnového studia MARO.


Propojením netradičního pojetí luxusního showroomu koupelen a nejlepších. KOUPELNOVÉ STUDIO EDEN koupelny Praha Ten prvotní člověčí ráj nemáme v názvu tak úplně náhodou. Jednak navazuje vzdáleně na slavný vršovický Eden, který se táhl až k dnešnímu fotbalovému stadionu Slavie, ale navazujeme trochu i na ten prvotní ráj, který skýtal svým uživatelům mnohou slast. Naše koupelnové studio vám nabídne kompletní služby pro realizaci koupelny. Navštivte koupelnové studio Armati v Praze 6! Chcete koupelnu podle svého?


Naši designeři vytvoří návrh koupelny přesně pro vás. Pomůžeme vám i se stavbou nebo rekonstrukcí. Za sebou máme více než 6návrhů koupelen. Zkušenosti, které jsme přitom nasbírali, pomohou usnadnit práci i vám.


Koupelnové studio praha

Navrhujeme koupelny na míru s nadstandardním servisem. MARKETIS - koupelnové centrum - obklady, dlažba, sanita a příslušenství. Vážení zákazníci, od 14. Vstup na pobočku a do skladu je možný pouze s ochranným prostředkem přes ústa - respirátorem, rouškou, šátkem. Děkujeme za pochopení.


Připravit si horkou lázeň v příjemné stylové koupelně můžete díky SIKO i vy. Vyberete si vše, co pro svojí vysněnou koupelnu budete potřebovat. Základem každé koupelny jsou obklady a dlažba, které jsou významným designovým prvkem. Dokumenty a informace. Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Užijte si jaro v nové koupelně! Vzorové kóje průběžně měníme dle aktuálních trendů a novinek, nemusí tedy virtuální prohlídce plně odpovídat.


Aktuální vzhled showroomu je vždy ve fotogalerii níže. Pohybujte se za pomoci zobrazených šipek. Koupelnové vybavení s. Otáčení na místě provedete. Otevírací doba: PO: 10. Najdete u nás vystavené výrobky: obklady a dlažby, mozaiky, sanitární keramika, vany, sprchové vaničky, sprchové panely, baterie, koupelnový nábytek, koupelnové radiátory, hydromasážní vany, lepidla na obklady.


Upozornění pro zákazníky:. Důležité upozornění: Vzhledem k zavední barevných parkovacích zón v okolí studia na ul. Naše prodejna, která je zároveň Laufen studiem, se nachází na Praze v Dubči, v moderním areálu s pohodlným parkováním, a má rozlohu 2m².


Služby našeho koupelnového studia zahrnují designové návrhy, technické. Svým klientům nabízíme kompletní portfolio služeb od základní konzultace, přes architektonický návrh s 3D zobrazením, výběr jednotlivých zařizovacích předmětů, obkladů a dlažeb, zpracování cenové kalkulace, výkresovou dokumentaci pro provádějící pracovníky, až po kompletní realizaci tzv. Vše za příznivé ceny.


Nabízíme vany, baterie, koupelnový nábytek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.