čtvrtek 17. října 2019

Kovové hadice

Kovové hadice

Latest Generation Xeon Enterprise Servers. DDRECC RAM, NVMe Storage from £per month. Customer Centric Support. Kovové vlnovcové hadice. Enquiry specification for hose assemblies.


Kovové hadice

RATTAY kovové hadice s. Liberec je součástí mezinárodní společnosti Rattay Group. Máme dlouholeté zkušenosti s výrobou nerezových hadic a kompenzátorů. Nabízíme návrh hadic a kompenzátorů přímo na míru zákazníkovi. Vše s podporou CAD programů (DWG, STEP, DXF, atp.). Všechny výrobky podléhají 1 kontrole.


Našimi zákazníky jsou hutní provozy, výrobci a. Paralelní vlny jsou vyrobeny metodou hydrotvarování, což zajišťuje vysokou únavovou odolnost materiálu a mezikrystalickou korozi. Zároveň použitelné pro odsávání nebo transport lehkých silně abrazivních materiálů jako papír, piliny atd. Oceľové hadice odolávajú vysokým teplotám, preto sa často používajú na odsávanie horúcich plynov, výfukových plynov. Vhodné využitie aj ako chránička! V našej ponuke nájdete hadice kvalitnej európskej výroby.


Kovové hadice

Takisto hadice do rôznych priemyslov. K hadiciam ponúkame rôzne spojky, spony a iné príslušenstvo. Taktiež u nás nájdete hydraulický sortiment. Zahradní hadice skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Gardena, KÄRCHER, Happy Green a dalších. Rozsah teplot od -269°C (kapalné hélium) až 600°C. Použití i pro jadernou techniku v chladících či vytápěcích zařízeních, jsou pružné a umožňují snadné ohyby. Chémia, kozmonautika, zásobovanie energiou, stavba lodí alebo lekárska technika.


Využijú ich najrozličnejšie ekonomické odvetvia na prepravu pevných, kvapalných alebo plynných médií aj pri extrémnych požiadavkách. Různé oblasti použití, např. Veľmi odolná, flexibilná, kovová, odsávacia hadice , s dobrou pružnosťou, teplotnou odolnosťou až 5°C. Odolná proti mechanickému poškodeniu, na sanie plynov, je možné použiť ako odolnú chráničku. Menej vhodná pre použitie ako výfukovej hadice.


Pre drevospracujúci, strojársky, textilný automobilový atď. Návrh kovových hadic. Antistatické a vodivé hadice. Stahovací nerezové objímky. Hadice pro zemědělství.


Kovové hadice

Redukce, T-kusy, Spojky z plechu. Vďaka vybaveniu PDS a PDMS rozhraniami je možné program používať mnohostranne a. Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání.


Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice , hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové , vzduchotechniku, zemědělství, vysoké teploty, nehořlavé, chemické látky, styk s potravinami, antistatické, vodivé, zametací stroje a příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.