čtvrtek 17. října 2019

Kovová nádrž na vodu

Vyberte si co potřebujete z 6aktuálních inzerátů nádrž na vodu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Zásobníky na pitnou či deštovou vodu v naší nabídce se neliší pouze objemem, ale seženete je také v mnoha různých variantách.


K dispozici totiž máte rozmanité plastové nádrže, z nichž jsou mnohé vizuálně velmi zajímavé, takže se hodí skutečně na každou zahradu. Pokud hledáte plastové nádrže na vodu , tak u nás si vyberete! Barely jsou k všestrannému použití (např. na zalévání zeleniny jsou nádrže bez doteku chemie od moštů, čisté) i na PITNOU VIP.

Doporučujeme Vám použít ponorné čerpadlo, protože je tiché a má ochranu proti běhu na sucho. Při nedostatku vody v nádrži se čerpadlo samo vypne a později. IBC nádrže Před výběrem IBC se podívejte na stručný článek Jak vybrat IBC nádrž. IBC má vstupní otvor 1 nebo 40cm, výpustní otvor 5cm (2) nebo 8cm (3).


Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Na pitnou vodu v objektech bez vodovodu, ale i na mytí jsou dobré kanystry s výpustí. Pro pohotovostní zásobu pitné i užitkové vody v interiéru lze využít rovněž plastové nádrže na víno, které mají výpusť i potravinářský atest.


Vhodná ako akumulačná na UK alebo na vodu.

Predám olejový kompresor. Vrtací sada na studnu 6-10m , průměr 1nebo 180mm. Vrták na studnu, pro navrtání vrtané studny pro chata, chatu, domek, dům, zahrada, zahradu, pozemek, nemovitost.


Pozinkovaný sud 2- 2litrov. Sudy na dešťovou vodu jsou vyrobeny z tvrzeného plastu, který dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Díky sudům lze využít dešťovou užitkovou vodu např. Zahradní sud na dešťovou vodu je vybaven otvorem pro kohoutek, ke snadnému vypouštění vody. MAGG Postřikovací pistole na vodu regulovatelná, kovová.


Proud vody se spouští velkou pákou na zadní straně madla a je možné regulovat jeho intenzitu. Kamna Pečte ohřívač na vodu s pláštěm BLIST B2E HIT. Ventil třícestný trojcestný topení radiátor voda.


Kup teď 2Kč s dopravou 3Kč. Vmercruiser 270hp, najeto pouze 770mth, nádrž na benzín 260l, na vodu 80l, 2i elektrika, 4x spaní, jinak pro lidí, rozměry cca 8x2. Není nutný žádný servis, pripravena na sezonu Vybava ridice: nav. Prodej z duvodu koupe větší. Nádrž lze převážet pro transport na místo bezprostřední spotřeby (dle předpisů ADR).


Nádrž je vyrobena z ocelového plechu o síle mm. Skládací nádrž na vodu s kapacitou 500L je ideální pro skladování dešťové vody pro pozdější použití.

Můžete použít vodu na mytí vašeho auta, motorky, domácích zvířat, atd. Díky vysoce kvalitnímu PVC materiálu, nádrž je chráněna před UV zářením a odolná proti korozi pro dlouhodobou životnost. Kromě toho, protože každý vstup a výstup je opatřen. Tato plastová nádrž na vodu je vybavena.


Stavba jezírka - Tvarovky, fitinky - Stěnové průchodky - Jezírka-Zahrady s. PVC stěnové průchodky instalační materiál pro jezírka a bazény. Takto se folie neshrne a spoj je perfektně utěsněn proti úniku vody. Průchodka gumová mm do plastových nádrží. IVAR CS : komponenty pro vodu , vytápění a plyn. Nádrž na dešťovou vodu tak kombinuje hned několik výhod - šetří Váš čas, zdroje pitné vody i Vaši peněženku – v sušším období zajistí, že Vaše zahrádka bude nadále vzkvétat.


Velký plastový IBC kontejner z UV stabilizovaného vysokomolekulárního polyethylenu HDPE. Vhodný na uskladnenie vody , alkoholu a potravín Objem 60l, veko na závit. Kdo by prosím daroval zachovalý 2litorvý sud na zachytavani děštové vody. Káď ( sud ) 500l ECOTANK na dešťovou vodu zelený, 96Kč.


Renovovaná nádrž sloužila na dešťovou vodu (cena Kč), druhá. Kovový sud se zátkou l, modrý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.