čtvrtek 17. října 2019

Pružná hadice

Vybírejte si Zahradní hadice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Po naplnění vodou se zahradní roztažitelná hadice automaticky prodlouží až na trojnásobek své délky. Flexibilní hadice je vyrobena z latexové hadice uložené v extra odolném tkaninovém úpletu který. Univerzální pružná hadice Rowenta o délce m. Nerezové připojovací hadice pro rozvody pitné a užitkové vody. Umožňují napojení vodovodních baterií , WC nádobek na toaletách, ale také propojení okruhů v místech, kde je nutné zachovat pružnost, nebo kde by tvarování z trubek bylo náročné a neefektivní.


Ihned k odeslání Kč. Solární hadice 32mm - cena za 1m. Praktická pružná , tlaková spirálová hadice , zachovávající si svůj tvar s rychlospojkami pro jednoduché připojení. Silikónová hadice pružná spojka 70mm (75) 1Kč.


Silikonová hadička pro potravinářský a farmaceutický průmysl s výbornou teplotní a chemickou odolností. Strongflex předního ramene MEccentric SPORT. Pro horkou vodu, páru, alkohol, olej i mléko. Použití: vhodné zejména pro potravinářský průmysl, lze použít pro přímý styk s potravinamipotravinářský, farmaceutický, elektronický, automobilový a letecký průmysl Technické parametry: materiál: kompaktní. Výrobce: ARC: Obvykle do dnů od objednání 59Kč : m. Náhradní hadice pro pískovou filtraci ProStar.


Pružná hadice

Hadice krátká pružná Prostar. Teplovzdušná pružná hadice pro rozvod teplého vzduchu. Průměr 305mm a délka metru. Pružná spojka hadice.


Sada sací hadice AEG k v. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Nevyplňujte toto pole: TOP 5. Kč šlehací metličky Tefa. Praktická sada se nástavci pro čistění PC nebo podobných, malých a úzkých prostor, set malých užitečných nástrojů pro efektivní úklid. Na trhu nájdete hadice rôznych dĺžok, priemerov a materiálov.


Pružná hadice

Investovať do kvalitnej hadice , ktorá vydrží dlhšie ako jednu sezónu, sa oplatí. Dokúpiť môžete tiež praktické doplnky, ktoré zjednodušia manipuláciu s hadicou. Dobrý den, dirky nad závitem nemají vliv na funkčnost. Jsou pouze z vnější strany hadice. Jestliže Vám teče voda, d. Systém vnitřního kanalizačního potrubí HT je určen pro použití uvnitř budov a slouží k odvádění odpadních vod ze stavby až na místo připojení k venkovnímu kanalizačnímu potrubí KG.


SLouží k propojení obalu (krabice) světla zabudované ve stěně bazénu s krabičkou na kraji bazénu. Tepelně izolovaná pružná hadice pro TČ řady IVAR. Kč Máte zájem o naše produkty? Značka: Flexira Záruka: měsíců Prémiové připojení s bezpečnostním rychlouzávěrem.


Pružná hadice

Rovná opletená hadice z PUR Hi-Vis. Lehká a pružná , rovná opletená bezpečnostní hadice Hi-Vis pro aplikace vyžadující maximální pracovní tlak do bar (2PSI). Dlouhá provozní životnost s vynikajícími vlastnostmi stárnutí, vynikající odolností vůči olejům, rozpouštědlům a jiným nevodným roztokům. Kč (EUR) skladem. Hodnocení produktu:.


Sprchová hadice šedostříbrná se systémem zabraňujícím překroucení. Cena s DPH: cena od 2Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.