pátek 7. února 2020

Sprchová zástěna na vanu

S univerzální zástěnou na vanu se nemusíte bát, že byste při sprchování vytopili koupelnu. Vanové zástěny za trvale nejnižší ceny. Vanová zástěna pro klasické vany o rozměrech 80x1cm. Zasouvací dveře na vanu. Pevné boční stěny k zástěnám.


Pneumatické se zdvihem. Stavební šířka (cm)-Výška (cm)-Vstup (cm)-Šířka (cm)-Síla výplně. Konec otravnému vytírání po každém sprchování! Pořiďte si zástěnu na vanu.


Bude plastová nebo skleněná? Správný typ zvolte podle místa v koupelně. Dělají se i na rohové vany. Vyberte si tu nejlepší na FAVI.


Montáž vanových zástěn je velmi jednoduchá, proto ji bez obav zvládne každý z Vás. Z nabídky si můžete vybrat od pevných až po posuvné vanové zástěny a také s různým typem výplně (sklo nebo plast). Veškerý sortiment zboží můžete také zakoupit, nebo v případě objednání, vyzvednout na naší kamenné prodejně v Mostě. Zástěnu na vanu využijete pro pokrytí části hrany vany, a to nejlépe na straně, kde je umístěná sprchová baterie.


Zástěna by měla ideálně dosáhnout výšky standardního sprchového koutu, což je 1cm. Provozovatel e-shopu: MAKA THERM CZ s. Dvoudílná stěna na vanu , výška 150cm. Přidat do oblíbených-. Koupelnová pevná zástěna AERO cm. Série K obdélníkovým vanám.


Sprchová zástěna na vanu

Zástěna na vanu vám umožní se pohodlně vysprchovat i ve vaně bez zamokření celé koupelny. Přinášíme vám moderní a praktické vanové zástěny v celé škále atraktivních provedení. Navíc sprchové zástěny za trvale nejnižší ceny.


Stáhněte si dokumentaci: Technický. Koupit - Akce Doprava zdarma Novinka. Sprchová zástěna WALK IN individuální sestava s otočným prvkem. Vybírejte si Sprchové zástěny podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Rozdělení dveří na část pevnou a část otevírací je.


Bezrámové zásteny na vaňu objednajte lacno! Ideal Standard CONNECT zástena na vaňu Ideal Standard CONNECT zástena na. HOME AGAT 3-dielná vaňová zástena 1x.


Sprchová vanová zástěna je perfektním řešením do každé koupelny s vanou. Díky ní si totiž užijete sprchování, aniž byste se báli, že bude voda po celé. Jestliže vás omezují prostorové možnosti vaší koupelny a nemůžete si dopřát sprchový kout i vanu , zvolte vanu se sprchovou zástěnou.


Elegantní posuvné vanové zástěny se skládají z pevné a posuvné. Vanovou zástěnu lze instalovat k obdélníkovým vanám (City, City Slim, Formy 0 Formy 0 10°, Chrome, Classic, Campanula II, Vanda II) nebo na jakoukoliv klasickou obdélníkovou vanu s rovným horním lemem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.