pátek 7. února 2020

Sprchový žlab alcaplast

Sprchový žlab alcaplast

Alcaplast LOW podlahový žlab 750mm s okrajem pro perforovaný rošt. Tam, kde je standardně jedna zápachová uzávěra, využívá nerezový žlab ALCA systém dvou odtokových komor s vyjímatelnými vtokovými dílci. Vzniká tak sifon se zdvojenou zápachovou uzávěrou s možností jednoduchého a dokonalého čistění obou odtokových komor až po odpadní trubku. Díky zdvojené zápachové uzávěře jsme prodloužili dobu mezi údržbovým. Kromě podlahových žlabů.


SHOWERPROFILE-SB Spádový klín H=10mm, U. Umyvadlo Keramag Renova NR. V4A broušená, délka: 2m. Spádový profil pravý do sprchového koutu kartáčovaná nere.


Bezrámečkový žlab i rošt. Liniové podlahové žlaby černá-mat. Pravý luxus je možnost volby. Tlačítka thin bílá-mat. Koupelnové studio znovu otevřeno.


Vážení zákazníci, v souladu s nař�. Free Shipping Avai lab le. Money Back Guarantee! Fill Your Cart With Color today!


Designové ovládací tlačítko, samostojný předstěnový instalační systém, kovový umyvadlový sifon a koupelnový sprchový žlab. Podlahový žlab s okrajem pro perforovaný rošt, bez zápachové uzávěry APZ11. Stavební výška od mm. Výškově stavitelné plastové kotvící nohy 0–mm umožňující rychlou a komfortní instalaci včetně přesného nastavení roviny. Táto e-mailová adresa je chránen�.


Sprchový žlab alcaplast

Detail produktu Do obchodu. Jak a podle čeho vybírat sprchový kout. Vyberte si sprchový kout podle tvaru a jeho funkce. Poradíme vám, čeho se při výběr.


Vítejte v našem obchodě. Nabízíme Vám kvalitní celonerezové sprchové žlaby do koupelny. Sprchový žlab by měl být součástí každé moderní koupelny.


Rovný sprchový odtokový žlab vlnky 730x1mm nerezová ocel. Vzor DÍRKY Vám zaručí, že Vaše koupelna bude moderní dlouhá léta a celonerezové provedení, že Vám i mnoho let vydrží. Přidat do oblíbených-. With stainless steel grids.


Plastic linear shower drains. Outdoor slotted channels. Universal rain drums. Shower wastes and traps. Washing machine traps. Ručná sprcha Grohe Po. Nádržka do lehké stěny k WC Geberit Duofix 111. APZ4-950) 17€ Vaša zľava Kúpiť. Skladem u dodavatele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.