pondělí 16. března 2020

Retro sprchový kout

Filtrovat Doporučujeme Oblíbené zákazníky. Sprchový kout MEXEN RIO mat - čtvrtkruh 7. Ať už máte radši teplou nebo ledovou sprchu, na FAVI. Hojně se využívají v menších koupelnách, kde nezabírají příliš místa, ale i přesto zůstávají dokonale funkční.


I koupelna se sprchovým koutem může být velmi krásná a stylová.

Který sprchový kout si vybrat? Bezrámová série Fantasy představuje moderní pojetí koupelen, kdy je důraz kladen na čistotu linek a minimalizováno použití rámů. Všechny detaily sprchového koutu Fantasy exclusive jsou promyšlené s ohledem na. Tenhle obdélníkový zázrak vám dopřeje takový komfort, jaký byste od žádného sprchového koutu nečekali. Antique obdélníkový sprchový kout 900x800mm, dveře.


V kombinaci se sanitární keramikou řady RETRO a CLASSIC, doplňky řady. Vždy se informujte u prodejce, z jakého materiálu je sprchový kout. Kromě klasiky můžete vybírat například z retro kohoutků a hlavic.

Retro příslušenství Retro umyvadla Retro vany Retro vodovodní baterie Retro WC Sanitární keramika. Kvadrat, kovový rám v bílé povrchové úpravě, dvojité křídlové dveře otevíratelné ve směru ven. Kout se skládá ze dvou pevných rovných dílů a dvou ohýbaných pohyblivých dílů, které tvoří křídlové dveře. Ušetří prostor a dopřeje vám komfortní relaxaci. Hodí se také pro všechny, kteří nemají v oblibě dlouhé koupání ve vaně, ale upřednostňují intenzivní a rychlou sprchu.


Jak můžete snadno odhadnout, čtvercové sprchový kout 90xse vyznačuje svým tvarem. Pro milovníky stylových a designových koupelen. Neměl by se srovnávat s úhlovou formou.


Také má systém vyklápěcích ložisek, což umožňuje lepší čištění. U tohoto sprchového koutu Xena je výška vaničky cm. Můžeme Vám nabídnout mnoho sprchových koutů, aby splnili Vaši představu.


S naším sprchovým koutem s hlubokou a nízkou vaničkou budete. LEVÝ Novinka Čtvrtkruhový atypický sprchový kout Ibiza vyniká kvalitním zpracováním hliníkového rámu v barvě chromu, který spolu s magnetickým dovíráním, zajistí jeho dokonalou těsnost. Nabízíme sprchové kouty s vaničkou, tedy jako kompletní řešení pro vaši koupelnu. Dělení sprchových koutů.


Produkt obsahuje varianty.

Je libo masážní trysky, páru či nové dveře? Ekonomická série v čistém designu Instalační rozměr dveře: 885–9mm ( uveden rozměr včetně boční stěny)Instalační rozměr stěna: 885–9mm Šířka. Detaily, na kterých ve sprvchovém koutu záleží. Jestli zařizujete sprchový kout pro seniory, zvažte maximálně bezbariérové řešení. Můžete volit sprchový kout s hlubokou vaničkou, sprchové kouty s nízkou vaničkou.


ANTIQUE je ukázkou toho, že klasické řešení koupelnového interiéru může být stále aktuální a stylové. Výměna obkladů a dlažeb ve stylu RETRO , úpravy příček pro větší sprchový kout. Instalace nového bojleru o objemu 200L pro větší komfort při sprchování. Přidán podomítkový termostat do sprchy, ruční i hlavová sprcha.


Elektrické podlahové topení. Vyrobený z čirého bezpečného skla tloušťky mm. Velké jednokřídlové dveře mají magnetické těsnění. Zavřené svislé a vodorovné profily v chromu doplňují estetický vzhled sprchového koutu.


S možností regulace na nástěnném profilu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.