pondělí 16. března 2020

Revize fve

Elektro revize instalace a zařízení fotovoltaické elektrárny ( FVE ) Provádíme výchozí, periodické i mimořádné elektro revize fotovoltaických elektráren. Zajistíme elektro revize určeného FVE v dohodnutém čase se zákazníkem a následné provedení elektro revize podle předloženého a zákazníkem schváleného harmonogramu. Měření elektrických obvodů termokamerou. Analýza elektrické sítě při provozu FVE.


Zdá se mi divné, že tato povinnost není provozovatelům určena zákonem a vůbec za prvozu FVE nyní nabíhají stále nové platby, které dříve nikdo nevěděl (recyklační poplatky, OTE el. podpis apod.). Jak píše kolega Klepl, klidně bych vám ji udělal, ale doprava by byla dražší než revize. Tipl bych si, že FVE je na jižní Moravě. Dvacet panelů bude asi na střeše.


Tuto službu využívá už velký počet našich zákazníků, kteří se FVE intenzívně věnují. Monitoring jsme schopni provádět nonstop, budete tedy mít o „své elektřině“ skutečně dokonalý přehled. Ačkoli jsou fotovoltaické panely umístěny zpravidla na oploceném pozemku, je dobré mít k ruce spolehlivé zabezpečení.


Majitelům fotovoltaických systémů nabízíme revize dle platných norem a zákonů. Větrné elektrárny pro rodinné domy i firemní objekty. Revize a měření FV systémů. Cena revize se liší dle kontrolovaného předmětu a rozsahu revize.


U elektrického spotřebiče se první revize obvykle pohybuje kolem 2korun, při opakované revizi přístroje pak zaplatíte mezi až 1korunami. Za revizi samostatného plynového kotle si ale připlatíte. REVIZE fotovoltaických elektráren.


Revize fve

Servis a revize fotovoltaické elektrárny. FVE , kontrola termokamerou, oprava FVE. Stejně jako komín nebo plynový kotel, potřebuje i fotovoltaika pravidelnou kontrolu. Odborná revize FVE probíhá jednou za dva roky a při kontrole je vystavena revizní zpráva. Běžnou vizuální kontrolu si majitel provádíme sám.


Při instalaci FVE Vás totiž důkladně zaškolíme. Wp Bateriové úložiště. Financování projektů. Nabízíme komplexní služby v oblasti elektroinstalace, revize , údržby elektrických zařízení, servisu a instalací solárních elektráren, systému elektronického zapojení a mnohé další. Pokud uvažujete o stavbě FV elektrárny, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám připravíme cenovou nabídku.


Cena fotovoltaické elektrárny je taková jakou si vyberete. Naše služby jsou šité na míru každého klienta. Po uplynutí lhůty, která je pro převážnou většinu instalací roky, má provozovatel FVE povinnost nechat vypracovat periodickou zprávu o revizi elektrického zařízení. Při této příležitosti si Vám dovolujeme nabídnout naše služby. Jsme schopni Vám FVE odborně nainstalovat a nastavit dle požadavků distributora přenosové soustavy.


Po namontování FVE je nutné zažádat o licenci na výrobu elektrické energie. Samozřejmostí je provedení výchozí revize elektro. Záleží však na typu budovy, jejím materiálu a okolí a na stáří hromosvodu. Kontaktní informace ELEKTROKOM - JM s. Zpracování projektové dokumentace FVE v souladu s připojovacími podmínkami. Dodávku systému, odbornou montáž, zprovoznění a zaškolení.


Zajištění servisu a technické podpory. Luboš Tomášek on doprogramování FVE výplní do PCF_kompletní revize. Technologie FVE můžou vykazovat poruchy a odchylky. Většina těchto poruch může být kryta zárukou technologie, které snižují výkon elektráren.


Zároveň existují zákonné povinnosti, které musí provozovatel plnit, např. Termografické vyšetření, revize a analýzy FVE. FVE ) s tepelným čerpadlem (TČ) v režimu plynule řízeného výkonu podle přebytků FVE.


Celou instalaci řídí produkty firmy WATTrouter Mx (přístroj pro regulaci přebytků FVE ) a Heating Control (přístroj pro regulaci vytápění). Adobe Reader nebo Foxit Reader.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.