pondělí 23. března 2020

Revize elektroinstalací

Revize elektroinstalací , el. Vytvořeno službou Webnod. Novinky: Nový článek o opravách hromosvodů.


Revize elektroinstalací

Je-li prostředí vlhké, studené nebo horké, je potřeba zkontrolovat elektroinstalaci a spotřebiče jednou za roky. A nakonec v prostředí mokrém jako jsou např. Pravidelné revize se nevztahují na bytové prostory a byty.


Pouze jednou za let se provede revize elektroinstalací ve společných prostorách. Rostislav Vyroubal - Elektroservis - revize - elektro. Montáže a instalace elektro.


Proto je namístě si nechat svou elektroinstalaci nechat zkontrolovat a proměřit. Pro všechny typy budov, jako např. Vícepodlažní a výškové budovy.


Elektrorevize komerčních a průmyslových prostor, bytových a rodinných domů, zdravotnických, rekreačních, zemědělských prostor, školních budov, obytných přívěsů - karavanů. Pokud nás budete telefonicky kontaktovat, sdělíme Vám předběžnou cenu revize. Naše firma se zabývá revizemi elektroinstalací již třetím rokem.


Ale jako většina jsme začínaly v poměru jako OSVČ sedm let. Naší výhodou je vlastně desetiletá praxe v oboru elektroinstalací revizí a jiné. Cena revize elektrických zařízení a elektrických strojů je závislá na počtu kusů (při provedení elektrické revize u více spotřebičů najednou lze uplatnit množstevní slevu) a velikosti takového zařízení. Cena je rovněž závislá na tom, jak jsou elektrické spotřebiče připraveny k revizi (soustředěny na jednom místě, kabelové rozpojení, atp.).


Výchozí, pravidelné nebo mimořádné revize elektroinstalací a hromosvodů. Rodinné domy, bytové domy, obchody, firmy, objekty státní správy, školy, sklady. Stroje, výrobní linky.


Revize elektroinstalací

REVIZE ELEKTROINSTALACÍ. Lhůty pro revize elektroinstalací a elektrických technických zařízení jsou stanoveny příslušnými normami. Jejich výklad však může být poněkud nejasný.


Jestliže máte pochybnosti o tom, kde je třeba provést elektro revizi v případě vaší nemovitosti nebo elektrického zařízení, obraťte se na spolehlivé společnosti zajišťující tento typ služeb. Původní web běží na adrese revize -elektro. Praha - Strašnice. Elektrorevize Jiří Buben poskytuje služby v oblasti revizí vyhrazených elektrických zařízení nízkého napětí.


Provádí revize elektro strojů, revize elektroinstalací , revize hromosvodů a systémů ochrany před bleskem, revize spotřebičů a nářadí, elektro revize svářeček a svařovacích zařízení. Poskytuje poradenskou činnost v oboru elektro, odstarňuje závady. Software pro revizní techniky, elektrikáře, projektanty, údržbu, podnikatele a všechny, co se točí kolem oboru elektro. IP (Inspektorát Práce) IP vám může udělit finanční pokutu do výše 2. Nabízím provedení výchozí elektro revize např.


Pokud si zákazník přeje, provádím rovněž i pravidelné revize (elektro revize je často požadována pojišťovnami v případech, kdy se řešení nějaká škodní událost). Máte dotaz, potřebujete poradit? Napište nám, zavolejte, rádí Vám odpovíme a nebo poradíme jak vyřešit Vaše přání.


Navštivte naše diskuzní fórum revize elekto. Vypracování místního provozního předpisu pro firmy v oblasti e. Naše služby převážně obsahují silnoproudé elektroinstalace na klíč, revize elektroinstalací , revize hromosvodů (LPS) či revize nářadí, strojů. Při větších zakázkách zajišťujeme pokrytí po celé ČR a SK.


Veškeré služby provádí specializovaný školený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.