pondělí 23. března 2020

Revize elektrokotle

ERP), díky účinnosti výroby elektřiny jsou v G. Naše firma se zabývá revizemi elektroinstalací již třetím rokem. Ale jako většina jsme začínaly v poměru jako OSVČ sedm let. Naší výhodou je vlastně desetiletá praxe v oboru elektroinstal.


Starší typy kotlů, bývají zpravidla levnější, protože není třeba provádět měření analyzátorem. Zda se jedná o servis nebo revizi je pak složité určitě. Revize komínů - ( revize spalinových cest). Různí technici pod těmito slůvky schovávají rozličná označení a dle našeho. Protože se revize nově vztahují i na starší typy kotlů, které jim dříve nepodléhaly, museli výrobci zajistit dodatečné proškolení techniků.


I když jsme kotle na pevná paliva přestali vyrábět a dále se zaměřujeme na čistější zdroje vytápění , proškolili jsme techniky i na tento typ kotlů. Cena je rovněž závislá na tom, jak jsou elektrické spotřebiče připraveny k revizi (soustředěny na jednom místě, kabelové rozpojení, atp.). Mít revize elektrických a plynových zařízení a správně vyčištěné komíny je základem požární bezpečnosti. Zdaleka to ale nestačí. Podle velikosti objektu jsou vyžadovány další nástroje k zajištění objektu pro případ požáru �. Povinnou provozní revizi plynového kotle musí provádět aspoň jednou za tři roky firmy a právnické osoby, které tento zdroj tepla využívají.


Když nechcete platit za revize a údržbu. Koupě elektrokotle a jejich následná instalace patří v porovnání s ostatními zdroji vytápění k nejlevnějším – pořídit se dá i za tisíc. Jako každé jiné elektrické zařízení je potřeba i na hromosvodech provádět dle příslušných norem pravidelné revize a kontroly. Zařízení slouží k ochraně budov, objektů a živých bytostí v nich před nebezpečnými účinky blesku. Hromosvod vytváří umělou vodivou cestu k přijetí a svedení bleskového výboje do země.


Proto z hlediska bezpečnosti lidského. Kontrolována jsou plynová zařízení společných prostor (HUP, uzávěry ležatého a stoupacího vedení) a kontrola těsnosti pomocí detektoru. Pravidelné roční kontroly se netýkají uzávěrů a hořáků.


U elektrického spotřebiče se první revize obvykle pohybuje kolem 2korun, při opakované revizi přístroje pak zaplatíte mezi až 1korunami. Cena revize se liší dle kontrolovaného předmětu a rozsahu revize. Za revizi samostatného plynového kotle si ale připlatíte. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami.


Kotlům s ohřevem teplé užitkové vody sezóna nikdy nekončí. Silový kabel a kabel ke spínání k elektrokotle je připraven (Elektrokotel obsahuje svorku pro HDO). Zpracujeme vám žádost na dotaci Využijte dotaci při výměně plynového kotle.


Dozorová činnost na pracích elektrozařízení bez omezení napětí “B“ Příkaz. Velmi úzká spolupráce s firmou Enerservis Chomutov, s. REVIZE ELEKTRO CENA - CENÍK Ceník elektro revizíních činností. Elektroinstalace - Elektrospotřebičů - Hromosvody. Dále možnost i dle domluvy rozsahu revize.


Základním školám a školkám poskytujeme automaticky slevy. Topení, voda, plyn - dodávka, montáž, servis, revize. Prodej a servis kotlů Junkers.


Revize elektrokotle

Sluneční kolektory, tepelná čerpadla, vzduch-voda. Provádíme záruční a poz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.