středa 25. března 2020

Revize hasicich pristroju

Revize hasicich pristroju

Michal Hill - specialista na servis, revize a prodej hasicích přístrojů a služby požární ochrany. Pěnové, vodní, sněhové a práškové hasící přístroje. Jak provádíme revize hasicích přístrojů?


Revize hasicich pristroju

Rádi bychom Vás seznámili s postupy, které při své práci používáme. Naším cílem je totiž maximální spokojenost a informovanost zákazníka o všem, co od nás kupují. Nestačí již pouhé přezkoušení dle normy nebo osvědčení od výrobce hasících přístrojů. Prohlídka hasicích přístrojů se musí provádět v okamžiku umístění do provozu a následně se mají prohlídky provádět v intervalech dnů.


Revize hasicích přístrojů- provádíme za nižší ceny než konkurence. Servis - revize a kontroly. Současná platná legislativa ČR požaduje, aby v rámci zajištění bezvadné funkce, byla na všech hasicích přístrojích (dále jen HP) v pravidelných intervalech prováděna minimálně jedenkrát ročně kontrola přímo u majitele hasicích přístrojů. Hlavním programem firmy HASMAN SERVIS s. Správná volba hasicího přístroje v boji se začínajícím požárem je podmíněna druhem hořlavé látky.


Revizní technik provádí kontrolu hasicích přístrojů u zákazníka a určuje, který přístroj se musí odeslat na pravidelnou tlakovou zkoušku nebo opravu. Ceník hasicích přístrojů. Poskytujeme servis, opravy, revize a prodej ručních a pojízdných hasicích přístrojů, revize požárních vodovodů, plnění CO prodej lahví, hydrantových skříní, hadic a armatur. Zakládáme si na kvalitě služeb, a proto víme, jak moc je důležité, aby byla požární technika v pořádku.


Nabízíme Vám kvalitní hasicí přístroje od společnosti Hastex Pardubice, Tepostop Přelouč a jiných českých výrobců. Sháníte revizního technika pro kontrolu zařízení požární ochrany? Provádíme revize , montáž a opravu hasicích přístrojů, hydrantů, požární vody, suchovodů atd.


Revize hasicich pristroju

Kontaktujte REHAS, spol. Revize se provádí na základě podmínek a postupů stanovených průvodní dokumentací výrobce. V rámci těchto revizí se kontroluje například celistvost ucpávky, provedené zásahy v instalaci, zdali nedošlo k poškození ucpávky vlivem zatékání vody či úniku média z instalace a je-li správně označená.


Jaký hasicí přístroj na co použít? Nedejte ohni šanci zničit Váš majetek a zastavte ho hned na začátku! Internetový obchod s hasicí technikou. Sněhové hasicí přístroje, práškové hasicí přístroje pro kolaudaci 183B nebo 233B skladem za super ceny.


Revize hasicich pristroju

Lhůta pro revizi hasicích přístrojů je minimálně 1x za měsíců. Hasicí přístroje do auta. Revize a kontrola hasicích přístrojů U přenosných hasících přístrojů (PHP) rozlišujeme kontroly (1x ročně) nebo tzv. Revize , přesněji kontroly provozuschopnosti hasících přístrojů.


Samostatnost, zodpovědnost, odbornost a suprové ceny. K tomu navíc komplexní péče o vše kolem přenosných hasících přístrojů. A co to pro Vás znamená? Pojďme spolupracovat a agendu hasících přístrojů budete mít zkrátka a jednoduše vpořádku! V průběhu revize označujeme hasící přístroje kontrolním štítkem a plombou spouštěcí armatury (štítky a plomby jsou započítány v ceně kontroly – viz záložka Cena služby).


Na závěr revize a periodické zkoušky vystavujeme protokol o provozuschopnosti hasicího přístroje a protokol o provedené periodické zkoušce hasicího přístroje. Jaroslav Vidim - revize a opravy hasicích přístrojů, hydrantů a ostatní protipožární techniky. Zákony a vyhlášky týkající se protipožární ochrany.


Naše společnost Vám nabízí služby v oblasti požární ochrany a služby v bezpečnosti práce. Provádíme školení online BOZP, požární ochrany, kontrolu pracoviště z hlediska bezpečnosti práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.