středa 25. března 2020

Revize hromosvodů

Novinky: Nový článek o opravách hromosvodů. Lhůty kontrol a revizí hromosvodů. Revize hromosvodů Stejně jako u výše uvedených revizí. Obsahem revize je prohlídka soustavy bleskosvodu, její kompletnost, nepřerušení a pak zkoušení spojů a zjištění stavu uzemnění, měření zemního odporu.


Pokud je odpor vyšší než ohmů, posílí se zemnič tak, aby předepsaný odpor opět splňoval. Zajišťujeme dozorovou činnost na pracích s nutností B příkazu. Průběh revize hromosvodů přizpůsobíme Vašim potřebám. Zajistíme prohlídku objektu určeného pro revize hromosvodů v oblasti města Děčín nebo jinde v Ústeckém kraji v čase dohodnutém se zákazníkem a následné provedení revize systému ochrany objektu proti úderu blesku podle předloženého a zákazníkem schváleného harmonogramu.


Stoprocentní ochrana proti úderu bleskem bohužel neexistuje, ale hromosvod (LPS) může toto riziko snížit. Revize elektro, elektroinstalace, elektrospotřebičů, elektrických zařízení, elektrorozvodů, přípojek,strojů, hromosvodů , lhůty revizí, vyhlášky, normy. Tímto přístupem můžeme zákazníkovi podat objektivní obraz o stavu hromosvodu a navrhnout opatření k tomu, aby ochrana proti blesku plnila svou funkci.


Revize hromosvodů

U hromosvodů je, tak jako u jiných elektroinstalací a zařízení, nezbytné provádět pravidelné kontroly a revize. Tyto kontroly mají odhalit případné nedostatky a ověřit, zda zařízení funguje správně z hlediska ochrany a bezpečnosti. Nepodceňujte pravidelné revize. Kompletní revizi bleskosvodů doporučujeme provádět minimálně jednou za 2–let (podle typu budovy). Hromosvod ve špatném stavu je horší než žádný.


O hromosvodech víme všechno. Elektrorevize Kopal Revize elektroinstalací a hromosvodů. Při uvádění do provozu se ověřování bezpečnosti instalace provádí podle norem např. Byli jsme zvyklí, že u hromosvodů zase té dokumentace až tak moc nebylo.


Revize hromosvodů

Je prav­da, že u nového objektu existovala technic­ká zpráva a výkresová dokumentace, které zahrnovaly jak. Tyto stránky by se měly stát Vaším průvodcem a rádcem při hledání všeho, co se týká hromosvodů. Poskytujeme kompletní servis od vypracování projektové dokumentace, dodání materiálu, provedení montáže, až po vyhotovení revizní zprávy.


LPS - Lightning Protection System), nikoliv už jenom klasický hromosvod , zřizovat. Proč provádět revize. Revizemi elektro předejdete úrazu elektrickým proudem. Po provedení revize zjistíte jaký je stav Vašeho zařízení např.


Revize hromosvodů

S pravidelnou revizí snížíte riziko požáru a tím předejdete škodě na zdraví a majetku. Proto jsme schopni zajistit pro naše klienty veškerou údržbu hromosvodů a elektroinstalaci včetně pravidelných revizních zkoušek od rodinných domů až po velké haly. Výchozí - po nové instalaci.


Naše profesionální služby se týkají montáže, projekce, revize elektrických zařízení od „A po Z“ tzn. Ex, revize hromosvodů , hledání kabelových tras, hledání poruch kabelů a pod. Jak probíhá revize hromosvodů ? Nejprve je naším pracovníkem kontaktována pověřená osoba daného oddělení. Společně domluví vhodný termín revize.


Technik dorazí v předem stanovený čas a provede revizi hromosvodu dle normy. Je potřeba zajistit dobrý přístup k hromosvodu, aby mohlo proběhnout měření. Víte, že hromosvod se musí v pravidelných intervalech kontrolovat?


Objednejte si revizi hromosvodu a budete mít jistotu, že vaše zařízení vás při bouřce skutečně ochrání. Kdy je nutná revize ? Druhy revize hromosvodů. Periodická revize hromůsvodů- tato revize se provádí u většiny objektů po 4. Mimořádná revize - tato revize se provádní po úderech blesků do objektu, nebo po demontáží hromosvodů ohledně.


Nová norma předepisuje provádění vizuální kotroly jednou za rok respektice za dva podle. Místo realizace Olomoucký kraj Kategorie Služby. Podrobný popis: - předmětem veřejné zakázky je revize hromosvodů v objektu - dále viz přílohy Lokali.


Systém ochrany před bleskem neboly hromosvody se revidují zejména podle toho dle jaké normy byly zhotoveny. Provádí revize elektro strojů, revize elektroinstalací, revize hromosvodů a systémů ochrany před bleskem, revize spotřebičů a nářadí, elektro revize svářeček a svařovacích zařízení. Poskytuje poradenskou činnost v oboru elektro, odstarňuje závady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.