čtvrtek 26. března 2020

Revize hasicích přístrojů

Revize hasících přístrojů smí dnes provádět výhradně osoby s osvědčením, dle zákona o požární ochraně. Nestačí již pouhé přezkoušení dle normy nebo osvědčení od výrobce hasících přístrojů. Jak provádíme revize hasicích přístrojů ? Rádi bychom Vás seznámili s postupy, které při své práci používáme. Naším cílem je totiž maximální spokojenost a informovanost zákazníka o všem, co od nás kupují. Kontroly hasicích přístrojů.


Revize elektrických strojů, ručního nářadí a spotřebičů. Revize hasicích přístrojů - provádíme za nižší ceny než konkurence. Prohlídka hasicích přístrojů se musí provádět v okamžiku umístění do provozu a následně se mají prohlídky provádět v intervalech dnů. Poskytujeme servis, opravy, revize a prodej ručních a pojízdných hasicích přístrojů , revize požárních vodovodů, plnění CO prodej lahví, hydrantových skříní, hadic a armatur.


Hlavním programem firmy HASMAN SERVIS s. Správná volba hasicího přístroje v boji se začínajícím požárem je podmíněna druhem hořlavé látky. Revizní technik po příjezdu do objektu zkontroluje jejich provozuschopnost, opatří hasicí přístroj kontrolním štítkem a zpracuje doklad o kontrole. Ceník hasicích přístrojů. KONTROLY HASÍCÍCH PŘÍSTROJŮ A REVIZE HYDRANTŮ.


Provádíme revize , montáž a opravu hasicích přístrojů , hydrantů, požární vody, suchovodů atd. Zakládáme si na kvalitě služeb, a proto víme, jak moc je důležité, aby byla požární technika v pořádku. Nabízíme Vám kvalitní hasicí přístroje od společnosti Hastex Pardubice, Tepostop Přelouč a jiných českých výrobců.


Jedná se zejména o revize zdvihacích zařízení, revize elektrických zařízení, revize plynových zařízení, revize tlakových nádob stabilních, revize středotlakých kotlů, revize a kontroly přenosných hasicích přístrojů a hydrantů, revize a kontroly. Hasící přístroje, požární bezpečnost, revize hasících přístrojů , školení BOZP– to vše je společnost BOMESPOL, s. Jednou za - let by měl každý přenosný hasicí přístroj projít náročnější periodickou zkouškou (vodní a pěnový hasicí přístroj musí být přezkušován každé tři roky, ostatní jednou za pět let). Vary Hůrky 1 navázala na dlouholetou tradici a pokračuje dodnes ve stejné činnosti. Provozovna prošla rozsáhlou modernizací a rekonstrukcí, a tím splnila podmínky pro udělení titulu certifikované opravny PHP, udělovanou hlavními výrobci hasicích přístrojů. Pořádáme pravidelné školení techniků na revize a servis hasicích přístrojů z produkce FLN Neuruppin, Minimax, EMME a školení na revize zařízení pro zásobování požární vodou.


Revize hasicích přístrojů

Jiří Tymich a sdružení TUTY je specialistou v oboru deratizace, dezinfekce, dezinsekce, odchytu holubů, revize hasících přístrojů , kominictví. Naše firma je členem konfederace CEPA (Confederation of European Pest Control Association) a členem Sdružení pracovníků dezinfekce, dezinsekce a deratizace ČR. Prodej hasicích přístrojů , požárních hadic. Je-li to nutné, umožňujeme dočasné půjčení našich hasicích přístrojů po dobu údržby.


Nezůstanete tak nezajištěni, nezůstanete bez hasicích přístrojů. Součástí údržby hasicích přístrojů je jejich periodická zkouška a plnění. Při kontrole, údržbě a opravách hasicího přístroje je možno nahradit jednotlivé díly, součásti, náplně a příslušenství (např. typový štítek, hasební látku, výtlačný plyn) jen komponenty odpovídajícími technickým podmínkám výrobce. Roční kontroly a tlakové zkoušky hasicích přístrojů na počkání u nás na prodejně či na objednání u vás ve firmě či domácnosti.


Současná platná legislativa ČR požaduje, aby v rámci zajištění bezvadné funkce, byla na všech hasicích přístrojích (dále jen HP) v pravidelných intervalech prováděna minimálně jedenkrát ročně kontrola přímo u majitele hasicích přístrojů. Servis - revize a kontroly. O provedené kontrole hasicích přístrojů vystaví oprávněná osoba záznam, ve kterém uvede základní údaje o kontrole, číslo dokladu a jméno osoby provádějící kontrolu, typové označení a výrobní čísla nádob hasicích přístrojů a výsledek kontroly.


Počet načtených souborů: 1Velikost načtených souborů: 1. Revize přenosných hasicích přístrojů (PHP) a hdyrantů s příslušenství v Jablonci nad Nisou a blízkém okolí. Naše společnost Vám nabízí služby v oblasti požární ochrany. V naší vybavené dílně provádíme periodické zkoušky hasicích přístrojů.


Prodáváme kvalitní české hasicí přístroje za nejlepší ceny na trhu. A za 6Kč a to včetně revize. Revize zdvihacích zařízení - ( revize výtahů, revize jeřábů, revize pohyblyvých pracovních plošin, revize zdvihadel, revize regálových zakladačů ). Revize požárních systémů - ( revize hasících přístrojů , revize hydrantů, revize požárních ucpávek, revize požárních klapek, revize požárních dveří).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.