čtvrtek 26. března 2020

Revize hromosvodů praha

Specializujeme se na instalace, revize a opravy hromosvodů , dále provádíme výškové práce. Naše firma Petr Pokorný – REHOS sídlí ve městě Praha a specializuje se na hromosvody. Revize a kontroly hromosvodů , montáže hromosvodů , údržba a opravy hromosvodů , instalace hromosvodů , revize hromosvodů budov. Zabýváme se montážemi hromosvodů , jejich opravami a revizemi ( revize pravidelné i mimořádné po úderu blesku). Naše ceny patří k jedněm z nejnižších na trhu.


Revize elektro jsou důležité především z hlediska prevence. Revize hromosvodů Praha Provádíme revize hromosvodů na objektech všech druhů a napětí. Zajišťujeme revize hromosvodů výchozí, periodické a mimořádné. Pro stálé zákazníky poskytujeme slevy.


Hromosvody zrealizované po 1. Termíny pro revize v rámci této normy stanovují dle zařazení objektu do příslušné bezpečnostní třídy objektu (hladiny ochrany objektu). Velice se všem omlouváme, ale na stránce se dnes intenzivně pracuje. Veškeré naše služby nejsou touto dostavbou dotčeny! Novinky: Nový článek o opravách hromosvodů. Získejte cenové nabídky zdarma.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Jak probíhá revize hromosvodů ? Revize Elektro Praha - Daniel Kripner, INDELEC CZ - hromosvody, s. Nejprve je naším pracovníkem kontaktována pověřená osoba daného oddělení. Společně domluví vhodný termín revize. Technik dorazí v předem stanovený čas a provede revizi hromosvodu dle normy. Je potřeba zajistit dobrý přístup k hromosvodu, aby mohlo proběhnout měření.


Revize , montáž a opravy elektrozařízení bez omezení napětí. Dozorová činnost na pracích elektrozařízení bez omezení napětí “B“ Příkaz. Průběh revize hromosvodů přizpůsobíme Vašim potřebám. Zajistíme prohlídku objektu určeného pro revize hromosvodů v oblasti města Praha nebo jinde ve Středočeském kraji v čase dohodnutém se zákazníkem a následné provedení revize systému ochrany objektu proti úderu blesku podle předloženého a zákazníkem schváleného harmonogramu. Milan Černík s třicetiletou praxí v oboru montáže a revize hromosvodů zajišťuje komplexní služby.


Revize hromosvodů praha

Pokud potřebujete provést revizi hromosvodu, obraťte se na mne, poradím Vám a odhadnu cenu revize hromosvodu podle členitosti střechy budovy. U hromosvodů je, tak jako u jiných elektroinstalací a zařízení, nezbytné provádět pravidelné kontroly a revize. Tyto kontroly mají odhalit případné nedostatky a ověřit, zda zařízení funguje správně z hlediska ochrany a bezpečnosti.


Návrhy řešení, montáže a opravy hromosvodů. Kontroly a revize bleskosvodů. ELEKTRO REVIZE PRŮMYSLOVÝCH HAL A ČERPACÍCH STANIC.


Pokud máte dům, musíte mít revizi na plyn, elektriku, kotel, komín a třeba i hromosvod. Ano, i ten musí být kontrolován, a to s celkem krátkým intervalem. Kdo ji nemá, může po zásahu bleskem do domu dostat od pojišťovny velké nic.


Praha Dvakrát za rok, na jaře a na podzim provádíme školení na vyhl. Pravidelnou elektrorevizí se zjistí stav elektroinstalace a včasné odhalení záva které by vedlo k úrazu či škodě. Dobrý den, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy, která se zabývá servisem v oblasti hromosvodů , především revize hromosvodů a montáže hromosvodů.


Působíme v Praze a Středních Čechách. Kamkoliv bez problému dojedeme. Jaké služby nabízíme? Zařízení jímače a jímacího vedení lze nahradit stávajícími kovovými střechami, zábradlím a jinými kovovými předměty na střeše jako náhodných jímacích zařízení.


Pukáč – instalace hromosvodů Praha Chraňte sebe i svůj majetek revizemi elektroinstalací. Objednejte si instalace hromosvodů či revize elektroinstalace. Potřebujete na svůj dům namontovat hromosvod či provést opravu toho stávajícího nebo snad hledáte zkušeného odborníka, který vám provede jeho revizi, pak jste tu správně.


V případě požáru pojišťovna zkoumá, zda byly v pořádku elektroinstalace, a v návaznosti na to určuje výši plnění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.