středa 27. května 2020

Stolek pod umyvadlo

Stolek pod umyvadlo je kusem nábytku, který nemusí být nutně jen praktický, ale také dokáže být velmi stylový a elegantní. My ve Westwing milujeme koupelny a všechno, co do nich patří. Inspirujte se nápady našich zkušených stylistů a zařiďte si koupelnu snů, která nebude mít daleko k wellnes oáze.


Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo.

U nás naleznete skříňku pod umyvadlo s výřezem. Do výžezu lze umístit hygienické potřeby nebo také dřevěnné štokrle pro vaše děti. Díky stoličce vaše děti bezproblému došáhnou na umyvadlo. V neposlednom rade je samozrejme dôležitý aj vzhľad umývadlovej skrinky. Ideálne je, keď je z rovnakého produktového radu ako ostatný kúpeľňový nábytok alebo keď s ním aspoň ladí.


Je vyrobený z oceli a jasanového dřeva. To má překrásnou dekorativní kresbu a výrazné letokruhy.

Díky tomu, že je tvrdý a houževnatý, je. Potřebujeme: stolek ze starého šicího stroje ks umyvadlo ks barva balení štětec ks. Ze starého šicího stroje použijeme stolek , který očistím. Palisandrová skříň pod umyvadlo je vyroben z velmi kvalitního dřeva.


Masivní palisandr je velmi tvrdé dřevo, ze kterého se vyrábí nábytek v několika odstínech, navíc je odolné i proti termitům. Koupelnový nábytek Jika se vyznačuje vysokou odolností vůči vlhkosti a mechanickému poškození. Upevňovací sada je součástí dodávky.


Umyvadlo , sifon ani vodovodní baterie nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Kam však takové umyvadlo umístit?


S tím problémem vám pomůže stolek pod umyvadlo. Stolík - skrinka pod umývadlo - NATURAL masív (JASEŇ). KarlaDobrý den, bylo by možné si stolek u vás nechat vyrobit a poslat do České republiky?


Livia Ano, už sme posielali aj do ČR via. Luxusní dřevěný nábytek z masivu. Kúpeľňová skrinka pod umývadlo dodá glanc vašej kúpelni.

Kvalitní masivní postele i zahradní nábytek. Stačí zadať vaše predstavy o cene alebo farbu, pokiaľ chcete napríklad bielu skrinku pod umývadlo. Detail produktu Do obchodu. Kč Skříňka do koupelny s možností uložení pračky 5. Kč Polička Optima dr. Na predaj ks dosiek z krásneho vysušeneho a ošetreného dreva.


Sú vhodne ako doska pod umyvadlo , ako stolík,. Podľa potreby viem dosku skrátiť. Objevte na Westwing stolek pod umyvadlo v mnoha atraktivních provedeních a také stylové doplňky či designový nábytek se slevou až. Puristický design s nádechem romantiky: stolek pod umývadlo do koupelny má zdobené keramické úchyty a velkou odkládací plochu v laťkovém vzhledu. Konstrukce je vyrobena z lakovaného dubového masivu, police jsou vyrobeny z lakované desky MDF v bílé barvě Den začíná i končí v koupelně.


Stylový nábytek do koupelny se postará o to, aby se z každodenní očisty stal příjemný rituál, který povzbudí a uvolní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.