pondělí 13. července 2020

Tlakové hadice s koncovkami

Tlakové hadice s koncovkami

Tlakové hadice na míru. Sacie a tlakové hadice na rôzne médiá. Osazování hadic koncovkami Na základě požadavku osazujeme (armujeme) hadice koncovkami dle přání zákazníka. Koncovky je možné zalisovat objímkou, zajistit sponou či Bandimex páskou. Skupina pryžových hadic určených pro dopravu průmyslové vody a vzduchu obsahuje hadice , které jsou nejuniverzálnější a také nejvíce používané.


Tlakové hadice s koncovkami

Obrázkový výpis s popisem. Najkomplexnejší predaj hadíc a príslušenstva na internete. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. YATO, Powerplus, Scheppach a dalších. Vyberajte si Záhradné hadice podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Je dodávána na objednávku s koncovkami uvedenými v další části katalogu. Koeficient bezpečnosti 4:1. Vnitřní vrstva: Výztuž: Prac.


Flexibilní hadice pro dopravu stlačeného vzduchu a vody na staveništích, v dílnách, v čerpacích stanicích, v opravnách automobilů za ztížených podmínek. Hladká, vhodná pro vzduch se stopami oleje. Ostatní délky lze vyrobit, výrobní délka od m do max. Hodnocení (0) (0) (0) (0) (0) (0) zrušit filt. Rychlospojky, šroubení, flexibilní, tlakové hadice a trubičky na tlakový vzduch společně tvoří ucelenou a vzájemně propojitelnou nabídku na dopravu st.


Hadicovina AEROTEC PL 0. KONEKT- HADICE Váš specialista na hadice a pryž. Ať už potřebujete flexibilní, tlakové nebo sací hadice na vodu, kapaliny, oleje a ropné látky, chemikálie, nebo sypké látky, jakýkoliv spojovací materiál k těmto hadicím, koncovky, rychlospojky či svorky, nebo technickou pryž a pryžové koberce - řešení vždy najdete v našem. Specializujeme se na prodej hadic a pryže. Skupina gumových hadíc určených na dopravu priemyselnej vody a vzduchu obsahuje hadice , ktoré sú najuniverzálnejšie a taktiež najviac používané.


Riadkový výpis všetk. Technické parametry: doprava omítkových směsí, betonů, sádry, cementu apod. Parkalign polohuje koncovku přesně a správně do lisovadel-čelistí. Vysokotlaké hydraulické hadice.


No-Skive 3-vrstvé hadice EN 856-4SP tlakové. Okrem výroby hadíc a kompenzátorov vyrábame výkresové. Používáme výhradně prověřené výrobky s odpovídající kvalitou! Zalisované hadice s armovanými koncovkami pro spojení tlakové nádoby s kompresorem a vzdušníkem. Maximální tak bar.


Typ SP - špirálová hadica s koncovkami. Benešov - PK Technik Benešov. Popis: Plynová hadice 2m s koncovkami Mx 75. Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku.


NBR (gumovou) dušou, oplet zabraňuje mechanickému poškodeniu a zabezpečuje antistatickosť hadice , hladký vnútorný povrch, vonkajší povrch jemne ryhovaný. Speciální tlakové hadice s koncovkami na proplach kanalizace. Na jednom konci je vybavená 180° a na druhom konci 90° koncovkou.


Je určená na prietok studenej vody do °C a vydrží tlak až barov. Samozrejmosťou sú VDE skúšky potvrdzujúce kvalitu hadice. Parametre a špecifikácia:Pre práčky a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.