pátek 10. července 2020

Vana obdelníková

Obdélníkové vany jsou nejčastěji zvoleným tvarem do koupelen. Svým jednoduchým a elegantním obdélníkovým tvarem výborně zapadá tato vana do většiny designů koupelen. Je zde však pár otázek, na které si musíte při výběru odpovědět. Rozměr z hlediska šířky většina z nás dopředu již zná, málokdo přemýšlí. Polimat Classic akrylátová vana 120x7 130x7 140x7 150x7 160x7 170xDélka vany 1cm.


Besco Talia akrylátová v. Tento zdařilý model je důkazem skutečnosti, že i na klasickém obdélníkovém půdorysu vany je stále prostor pro originální nápady. Tato obdelníková vana dodá Vaší koupelně eleganci a originálnost. Vana Classic Vana Classic.


Podpora k vaně Ravak U. Odtoková souprava a vanové nohy nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Objem vany: 2litrů. Vanu je možné dovybavit masážním systémem. Vyzkoušejte náš jednoduch�.


Vana obdelníková

Rohová vana z akrylátu o tloušťce mm. Levá i pravá orientace. Balení bez madla, nožiček a podhlavníku.


Volně stojící vana z. Před koupí vany do koupelny si ujasněte, jaká má být. Hydromasážní je ideální na relax. Praktickou vanu s dvířky oceníte při mytí osob se sníženou pohyblivostí. Díky nízkému vstupu do vany.


Inspirujte se a vybírejte ze stovek van na FAVI. Detail produktu Do obchodu. Akrylátová vana obdelníková včetně nožiček.


Ve vaně Chrome se snoubí oblé křivky oválného dna s úsporným vzhledem obdélníkového pláště. SAMANA v obchodě Beliani. Nízká obdelníková vana vana 1x cm.


Vana obdelníková

Snížená vana - pouze cm. Filtrování: Kontakty. Tato vana je vhodná pro koupelny menších rozměrů. Rozšířený límec vany a sedací část nabízí více pohodlí - tento typ je navíc. Kč včetně DPH Kolpa San CAROL Sedací vana.


Při montáži výrobku se vždy řiďte přiloženým montážním návodem. Hranatý vnější tvar zjemňuje zaoblený vnitřní prostor, čímž vaně dodávají velmi jemný a elegantní vzhled. Skladem, ihned k odběru ks. Je to vysoce kvalitní, neporézní plast, v celé tloušťce.


Na vanu délky 120cm nelze umístit podhlavník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.