pátek 14. srpna 2020

Ucpaný záchod

Jak opravit ucpaný záchod. Zdá se, že záchod se vždy ucpe v ten nejméně vhodný okamžik. Naštěstí, ve většině případů můžete ucpaný záchod vyčistit sami a nemusíte platit instalatéra.


Nečistoty lze většinou odstranit pomocí dobrého zvonu neb. Mísa je plná páchnoucí vody s všemožnými zbytky a vám se nečistoty nedaří spláchnout do kanalizace. Nezoufejte a zahrajte si s našimi tipy na domácího kutila. Situaci může vyřešit zvon na ucpaný záchod. Dostatečně silným pumpováním se Vám může podařit ucpané potrubí wc uvolnit.


Zvon je ideální v případě, že nedošlo k ucpání pevným předmětem, pokud došlo, tak bohužel ani on nepomůže. Uvolnění opraveného záchodu naštěstí není žádnou složitou procedurou. Ještě než začnete s uvolňováním záchodu, zkuste jedenkrát pořádně spláchnout, abyste měli jistotu, že je záchod skutečně ucpaný. Pro uvolňování záchodu si určitě nezapomeňte navléct.


Ucpaný záchod

V mnohých případech dochází k ucpání toalety tím, že do ní jdou příliš objemné předměty, anebo velké množství toaletního papíru. Jestliže výše uvedená rada nepomohla, přichází na řadu použití chemických prostředků. Jedním z nejlepších a nejpoužívanějších přípravků na čištění odpadů, je Krtek. Nalijte ho do WC, spolehlivě rozpustí veškeré organické látky. Nechte ho působit a poté zalijte horkou vodou.


Zná to spousta lidí – místo čisté mísy nelibě páchnoucí voda se zbytky všeho možného. Přijměte několik ra které Vám snad se sví. Ako na upchatý záchod?


Ucpaný záchod

Unsubscribe from COOLER? VESNIČAN a ucpaný odpad - Duration: 10:58. How to make the perfect pizza. Podívejte se na jednoduchý návo jak uvolnit ucpaný záchod.


Bude vám stačit trocha toaletního papíru a libovolný kuchyňský čistič. Vše zvládnete bez špinavých a smradlavých rukou a hlavně bez nepořádku! Poskytuji havarijní servis pro bytové domy, rodinné domy, zahrady, firemní prostory a jiné objekty. Pokud máte ucpaný dřez, vanu, záchod , stoupačku, přípojku, dešťový svo dvorní vpusť atd. Obvykle jsem schopen přijet do 60minut a Váš odpad či kanalizaci vyčistit.


Pokud je ucpávka pouze v míse, lze jí prorazit zvonem na odpady. Při čištění záchodu dbejte na bezpečnost práce a chraňte si oči a kůži proti kontaktu se splaškovou vodou. Na ucpaný odtok WC bez vody nasypete hrnek sody bikarbony a dva hrnky octa.


Směs zalejete horkou vodou a necháte působit přes noc. Pokud to nezabere, bude nutné mechanické řešení jak zprůchodnit ucpaný odpad na WC. Záchod by se měl pročistit. Stojíte stále na stejném místě a jste vystrašeni podniknout jakýkoliv krok k vyřešení situace. Uklízení záchodu ve snu Shrnutí: Uspořádanost Jestliže jste ve snu nuceni uklízet záchod , znamená to, že byste si měli uspořádat život.


Na ucpaný záchod si půjčte tlakovou a čisticí pumpu. Ucpaný záchod značí to, že jste v bezvýchodné situaci a nevíte co s ní. Nezapomeňte přikrýt podlahu igelitem. Nandejte si gumové rukavice a pumpu zastrčte na dno WC.


Odpad gumovou částí utěsněte. Držadlem pumpujte nahoru a dolů. Sací síla by měla ucpávku uvolnit. U nás doma, když se zacpal záchod , tak to čistil manžel, půjčené péro nepomáhalo, přípravky typu krtek nepomáhaly (spíš to zhoršovaly) takže nakonec jsme celý obsah záchodu (naštěstí většinou s vodou) růčo vybrali a manžel odmontoval celou mísu a dole v místě, kde vede z mísy do odpadní trubky taková ta gumová „hadice“, tak tam to bylo většinou ucpaný. K dostání je spousta prostředků k její desinfekci i zářící čistotě, ale ne vždy pomohou.


Ucpaný záchod

Vyřešte ho i bez odborníka! Povedlo se vám ucpat odpad v koupelně? Nevěste hlavu, poradíme vám co s tím. Občas se to stane v každé domácnosti – najednou se ucpe odtok a voda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.