středa 16. září 2020

Vodoměr s výstupem mbus

Integrovaný systém se sběrnicí MBUS s odečítáním. Přenosový protokol M-Bus se využívá pro dálkový přenos dat s odečtem z jakéhokoliv druhu měricích prístrojů (elektrická energie, voda, plyn atd.). Mějte její spotřebu pod kontrolou s vodoměry společnosti ENBRA. Ať se jedná o měření spotřeby v bytě či v průmyslovém provozu, na vodoměry ENBRA se vždy můžete spolehnout: zaručují přesné a spolehlivé měření, dlouhou životnost a stabilitu metrologických parametrů, v našem sortimentu naleznete vodoměry vyhovující široké škále požadavků.


Vodoměr s výstupem mbus

Komunikační M-Bus modul. Přihlášení k vašemu účtu. Na horkou vodu do 130°C s impulsním výstupem.


Domovní vodoměry jsou mokroběžné vícevtoké konstrukce nebo suchoběžné vícevtoké. Domovní vícevtokový suchoběžný vodoměr na horkou vodu do 130°C Qp s impulsním výstupem K1 pro montáž do horizontální polohy. Pokud se rozhodnete pro druhou modernější variantu, je nutné zakoupit vodoměr s impulsním výstupem , pomocí kterého je možné realizovat dálkový odečet nebo například rychle získat informaci o poruše vodovodního řadu a ochránit tak nemovitost před zatopením. Single-phase electrocity meter 100A with M-Bus. The PROenergy meters are available in a standar 2-tariff with M-bus and pulse output.


Vodoměr s výstupem mbus

Do systému Měřeníonline. BV EV I – varianta typu EV s impulsním výstupem , PN 10. Já zvažuji tohle, protože bych to nacvaknul přímo na vodoměr a připojil. Měřiče s impulsním výstupem NAMUR. Cena za montáž vodoměru s impulsním výstupem na žádost odběratele.


Pro měření vody SV i TUV bude vybaven vodoměry s radiovým rozhraním. Měření vody, plynu, topení) Hodnocení produktu:. Vodoměr s impulzním výstupem.


Impulzní snímač je vyroben z hermeticky uzavřené kapsle kde uvnitř je vestavěný spínač s jazýčkovitými. Připojení vnější závit. Analogový vodoměr s pulzním výstupem pro měření průtoku. Náš výrobní sortiment zahrnuje měriče průtoku, jednotokové a vícetokové, řízeno mechanicky nebo magneticky, přírubové vodoměry Woltmann, vodoměry pro zavlažovací systémy v zemědělství, průtokoměry a měřice tepla. Pulsní adaptér je součástí systému M-Bus.


Používá se pro dálkový odečet údajů z měčičů s pulsním výstupem v systému M-Bus. K impulsnímu adaptéru lze připojit například vodměry pro studenou nebo teplou vodu, měřiče tepla, plynoměry, elektroměry atd. Konkrétní typ připojeného měřiče se sw nastaví v adaptéru. Pro správnou funkci systému Vodostop je nutné instalovat vodoměr na vodorovné potrubí.


Vodoměr s výstupem mbus

Impulsní modul je vybaven tranzistorovým výstupem typu open drain. Připravili jsme pro Vás novou generaci vodoměrů Kamstrup Multical s integrovaným teploměrem, modifikované vodoměry Kaden S06x s informací o zapnutí komunikace wireless M-Bus na displeji, kvalitní ultrazvukové kalorimetry Kamstrup Multical 3a teplotní sensory s. S potěšením oznamujeme, že uvádíme na trh ultrazvukové vodoměry s klasickou komunikací M-Bus. Funguje s libovolným měřičem s pulsním výstupem (S0). Elektroměry s komunikací M-Bus. Jednotka Damocles funguje jako čítač pulsů Ss výstupem na Ethernet.


Jednovtokový lopatkový vodoměr , suchoběžný, na studenou voduTřída přesnosti. Wireless M – Bus OMS kompatibilní. Datové rozhraní může být použito pro sběrnici M – Bus , resp. Naše firma provozuje ve spolupráci s výrobcem. Pomocí převodníků může být integrován do radiových, M-BUSových a jiných systémů.


S0) nebo M-Bus modulem. Ultrazvukový měřič HeatSonic a vodoměr. Měřič spotřeby tepla, umožňující komunikaci protokolem M-Bus.


HW převodník má větve s rozhraním M-BUS a na každou lze zapojit až zařízení (měřičů tepla). Data jsou archivována na převodníku, PC (přes OPC server) vyčítá. Bytový vodoměr na st.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.