středa 16. září 2020

Vodomerná šachta betonová

Vodomerná šachta rad výška 30cm cena: 400€ bez DPH - 560€ s DPH. Naše vodomerné šachty sa dajú použiť aj ako zberné nádoby na vodu použitie napr. Dakujeme za pochopenie. Vodomer musí byť prístupný a zabezpečený proti zamrznutiu.


Kompletná databáza Obchodného vestníka SR od 01.

V štandarde obsahuje betónový poklop. Použití Prefabrikované vodoměrné šachty se používají jako komory pro osazení vodoměrů a jiných armatur. Jedná se o podzemní komory, které jsou zpravidla umístěny na vodovodní přípojce před budovou. Byla navržena na základě zkušeností a požadavků vodárenských společností a jako taková, splňuje veškeré požadavky na provoz. Naša vodomerná šachta je jedinečná svojou konštrukciou, vďaka ktorej sú jej prevoz a montáž jednoduchou záležitosťou.


Je vyrobená z betónových panelov s prímesou proti nasiakavosti vody, ktoré sú navyše vystužené betónovou oceľou. Pri výrobe je do šachty pridávaný kalcifil, ktorý v kombinácii s cementom, kamenivom.

Firma Prefabetón-Diviaky zabezpečuje výrobu,predaj a dopravu typizovaných ale aj atypických vodomerných šácht. Vodomerné šachty sú vyrábané v súlade s platnými technickým normami. Sú určené na pripojenie vodovodného radu tam, kde nie je možné umiestniť vodomer priamo do objektu alebo ak je miesto pre napojenie vodovodnej prípojky od budovy príliš vzdialené. Betonová vodoměrná šachta je pojezdná automobilem.


Při montáži betonové šachty je možné vytvořit prostupy podle situace na místě. Vodoměrná šachta je navržena pro zatížení zeminou, pojezdem vozidly i spodní vodou. Následne sa vykoná ukotvenie plastovej šachty vhodným spôsobom, napríklad pribetónovaním. Parametre kotvy a spôsob jej vykonania sa volí s ohľadom na súčasné a predpokladané budúce hydrogeologické podmienky. Standardně jsou stěny osazeny prostupy pro vodovodní potrubí dle nákresu nebo dle dohody se zákazníkem.


Následně se provádí armovaná betonová podkladní deska. Na zakrytie otvoru do vodomernej šachty ponúkame betónový , plechový. Veľkoobchod a maloobcho Kúpeľňové štúdio, Krby a pece, Plyn, voda, kúrenie. Na objednávku Vám vyrobíme vodomernú šachtu aj s dnom.


Po pripojení vodovodnej prípojky sa vykoná obsyp zeminou, pieskovo-cementovou zmesou v pomere : resp. Terénne úpravy sa vykonávajú do výšky vstupného otvoru. V prípade osádzania šachty do miest.

Jednotlivé typy vyhovujú technickým podmienkam všetkých vodárenských spoločností. Vodomerné a armatúrne šachty Klartec sú konštrukčne navrhnuté tak, aby spoľahlivo odolávali rozličným. Velikost vnitřního prostoru vodoměrné šachty je optimalizována pro pohodlnou manipulaci obsluhy.


Konstrukce vodoměrné šachty je válcového tvaru s. VODOMERNÉ ŠACHTY - AKCIA OD 1. Najpoužívanejšia vodomerná šachta , dohoda možná:. Jun Poptávka: betonová vodoměrná šachta , hranatá, Česká Třebová - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Ceny kanalizačných revíznych šácht s plastovým alebo liatinov. Včasné dodanie podľa potrieb zákazníka. Montáž zdarma v deň dodania.


Jej sídlo je v Oščadnici - Nižný koniec, okr. Betónová žumpa od prevereného dodávateľa. Slovensko, Žilinský kraj). Zaoberá sa výrobou betónu, betónových garáži a žúmp. Představují zajímavou alternativu, zejména oproti klasickým šachtám.


K manipulaci jsou zabudována. Vnější stěny šachty jsou opatřeny svislými žebry pro vyztužení konstrukce a pro možnost umístění armovacího drátu (8), umožňuje tak lepší propojenost šachty s obetonováním. Zaručuje tiež zapojenie od každej vodárne. Od nás s až 5-ročnou zárukou a dovozom až domov!


Obdélníkovou betonovu šachtu pro zatížení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.