středa 16. září 2020

Vodoměrná šachta bocr

Jsme společnost BOCR. Rozměry šachty mohou být modifikovány podle požadavků zákazníka. Výška pracovního prostoru šachty může být až tři metry. Vodoměrná šachta SB VR 500.


Plastový poklop PPR 6pro vodoměrnou šachtu. Poklop objednáte ZDE. PEHD BOCR Polycor (Bocr -trading). Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a provozní hodiny BOCR. Korpus šachty i víko šachty jsou vyrobeny z polyetylénu vysoké hustoty PEH prostupy pro vodovodní potrubí jsou pryžové.


VODOMĚRNÁ ŠACHTA - šachta pro umístění vodoměru za skvělou cenu. Je řešením pro rodinné domy s vodoměrem. DNES Ceny bytů v Praze v době epidemie: Nájmy v centru dostupnější. Podle aktuální analýzy realitního portálu Sreality. Kup teď 3Kč s dopravou 5Kč.


Vodoměrná šachta bocr

Fasadni barva Baumit silikon top zrno 2. Vyrábíme zejména vodoměrné šachty, studnařské šachty, nádrže na vodu, jímky, septiky a jiné atypické výrobky z polypropylénu. Obdélníkovou betonovu šachtu pro zatížení. Standardně jsou stěny osazeny prostupy pro vodovodní potrubí dle nákresu nebo dle dohody se zákazníkem.


Následně se provádí ukotvení plastové šachty vhodným způsobem, například přibetonováním. Parametry kotvy a způsob provedení se volí s ohledem na současné a předpokládané budoucí hydrogeologické podmínky. Značky: BOCR Trading.


Tento typ jímky (nádrže) je samonosný bez nutnosti betonáže a je určen k instalaci do travnaté plochy. Masivní žebrování a tvar zajistí využití i ve složitém terénu. Byla navržena na základě zkušeností a požadavků vodárenských společností a jako taková, splňuje veškeré požadavky na provoz.


Korpus je vyráběný z PP desek o síle až mm. Vstupní šachta o průměru 6mm a výšce 2mm je opatřena plastovým poklopem pochozím do 2kg. Víko je navrženo na zatížení od násypu m zeminy a zatížení klimatických, včetně nahodilého kNm-2.


Vodoměrná šachta bocr

Vnější stěny šachty jsou opatřeny. Nadstavec - predĺženie hrdla šachty 400. Výrobce: BOCR Trading. Ekonomická varianta vodoměrné šachty je typ SB. S pomocí vodoměrné šachty tedy lze ušetřit místo například v rodinném domě.


Dále nabízíme také plastové vodoměrné šachty, které se instalují do betonových šachet nebo šachty k vrtaným studnám. Někdy je ale potřeba mít vodoměr venku, ať už z technických důvodů, nebo proto, že dům leží daleko od vodovodní sítě. Fórum Přípojky a sítě. Dobrý den řešíme připojení vody z vodovodního řádu.


Vodoměrná šachta bocr

Standartní samonosoné provedení umožňuje obsyp šachty zeminou bez dodatečné betonáže. Technológie nachádzajú uplatnenie najmä pri meraní prietoku pitnej vody pri rodinných domoch, chatách a ďalších objektoch, prípadne ako ukončenie studňových vrtov. Jednotlivé typy vyhovují technickým podmínkám všech vodárenských společností.


Kč VS_OVALO_32: ŠACHTA vodoměrná OVALO PE d-32mm, pokl. C-25 vodoměr L-110mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.