středa 16. září 2020

Vodoměrná sestava hawle cena

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Společnost HAWLE ARMATURY, spol. HAWLE a současně výrobky označené HAWLE záruku v trvání (deset) let od zakoupení výrobku. Ztrácí-li armatura v průběhu trvání záručních podmínek svou funkčnost případně je.


Vodoměrné příslušenství. Ušetříte: 1Kč ( ) Dostupnost: na dotaz. Vyberte si variantu výrobku. SOUPRAVA vodoměrná – HAWLE č. DRŽÁK k přišroubování pro ISIFLO objímku VOD-KA č. Prohlédněte si cenové nabídky na MEIBES vodoměrná sestava s ventily a ZK. Každý si dokáže živě představit, jak vodoměr vypadá.


Složení sestavy : Nerezový. Ceník produktů HAWLE platný od 1. Katalogové číslo Objednací číslo Popis Rozměr Jedn. Místo pro vodoměrnou sestavu má být chráněno proti mrazu, suché, větrané, dobře přístupné (neumisťujeme do garáží, na parkoviště apod.). Jsme zaměřeni na prodej vodoměrů, měřičů tepla a jejich příslušenství. Kromě samotných průtokoměrů u nás naleznete i doplňkový sortiment, jako je šroubení, potřeby pro plombování, vodoinstalační materiál a kompozitní poklopy na šachty.


Je zaměřena na dodávky vodovodních a plynárenských armatur s vysokou technickou úrovní a špičkovou kvalitou zpracování a povrchové úpravy dle předpisů a norem GSK. Dalším nákladem při výstavbě vodovodní přípojky je její samotné připojení, vodoměrná šachta apod. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle.


V katalogu nemáme podrobnější informace o vodoměrná sestava. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Standardně jsou stěny osazeny prostupy pro vodovodní potrubí dle nákresu nebo dle dohody se zákazníkem. Přívodní potrubí vstupuje do vodoměrné šachty v nezámrzné hloubce - ve vodoměrné šachtě je vyvedeno vzhůru pod víko, do izolovaného prostoru.


K dispozici více novýc. Domovní vodoměrné šachty Domovní vodoměrná šachta firmy GONAP slouží k připojení vodovodní přípojky k hlavnímu vodovodnímu řadu mimo budovu všude tam, kde nelze vodoměr umístit přímo do budovy, nebo je-li vzdálenost budovy, do které vstupuje vodovodní přípojka, více. Ceny uvedené v ceníku jsou v CZK a bez DPH. Dodavatel si vyhrazuje právo na změnu cen.


Použití Pro pevné uchycení vodoměrů různých délek. Popis Šroubení s vodoměrnou matkou a matkou k uchycení držáku. Orbit Merret 6UQC - mís.


Celková výška sestavy je m. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Obchod nemá dostatečný počet hodnocení. Tento e-shop nezískal dostatečný počet hodnocení za posledních dní. Mezi vodoměr a uzávěr se v případě potřeby navrhuje uklidňující kus trubky o délce podle pokynů výrobce vodoměru.


Provozovatel vodovodu pro veřejnou potřebu může požadovat osazení mechanického filtru před vodoměr. Vysoce účinná oběhová čerpadla NMT využívající tec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.