středa 16. září 2020

Vodoměrná sestava v domě

Každý vodoměr je umístěn ve vodoměrné sestavě. Musí obsahovat předepsané prvky. Osazení a výměnu vodoměru provádí provozovatel. Aby vodoměr fungoval správně, musíme ho chránit proti poškození a udržovat vodoměrnou sestavu ve funkčním stavu.


Vodoměrná šachta může být provedena na pozemku nebo v podlaze objektu. Pokud má být vodoměr uvnitř budovy, pak na místě, které je volně přístupné, suché a větrané. Vodoměrná sestava se umísťuje do vodoměrné šachty nebo přímo na vyhrazené místo v budově (objektu).


Dále musí být vybavena stupadly nebo žebříkem. Dále je možné používat vodoměrné šachty bezedné zateplené o min. Přípojka vody již v domě - Vodoměrná soustava - Zde zase plně v podání instalatéra. Já jsem pouze vykopal su který jsem měl místo skruže a měl v něm vodoměr a připravil vedení od přípojky do prostupu u domu. Místo pro vodoměrnou sestavu má být chráněno proti mrazu, suché, větrané, dobře přístupné (neumisťujeme do garáží, na parkoviště apod.).


Vodoměrná sestava v domě

Vodoměr dodává a osazuje PVK až po uvedení řadu do provozu. Pevná nerezová konzole s prolisy pro pevnou fixaci vodoměru a příslušných armatur umístěných před a za vodoměrem. Jinak by musela být na veřejném pozemku přeci pojízdná nebo oplocená. V dobře udělané šachtě vodoměr nezamrzne. Proč to mám platit já ,vždyť je to jejich.


To není o tom,že bych vám to nepřál. Kde je záruka,že až bude venku mínus ,tak vy budete topit. Nebudu vám jmenovat,kde všude. Sestava pro využití dešťové vody v domě. Pan všeználek v Milionáři - Duration: 22:42.


ShedarCZ 177views. BEST INVENTIONS OF THE MONTH - Duration: 12:26. Mr SunY Recommended for you. Jímka jsou samonosná a při usazení není nutná betonáž. Ke komfortu bydlení přispívá také parkovací stání v přízemí domu a bezbariérový výtah.


Co je vodoměrná sestava Součástí vodoměrné sestavy je minimálně: uzávěr před vodoměrem, vodoměr, uzávěr za vodoměrem, zpětná klapka a vypouštěcí kus (obvykle ventil). Jako uzávěr je pro tyto účely v případě domovních vodovodních přípojek obvykle používán kulový ventil, za vodoměrem pak s integrovaným vypouštěcím ventilem. Nábytek lze mezi sebou kombinovat. Dodáváme v demontovaném stavu. Montáž je pak velice jednoduchá díky přiloženým návodům.


Obsah sestavy: konferenční stolek Nevada LN1. Koncem května se na pražském výstavišti v Letňanech konal 19. Položek k zobrazení: 2. Nejlevnější Nejdražší Str.


Umístění vodoměru v rodinném domě Vodoměrné šacht. Plastová šachta se instaluje pod terén, vodoměr je umístěn v nezámrzné hloubce. Smarthome sestava v rodinném domě. Představujeme projekt automatizace rodinného domu.


Vodoměrná sestava v domě

Jeden z našich zákazníků použil naše produkty pro vytvoření rozsáhlého automatizačn. Optimalizované zařízení pro využití dešťové vody v rodinném domě. V naší vesnici vybudovali obecní vodovod a každý máme za povinnost si nachystat měření - ze zdi ve sklepě domku mi trčí trubka a dostali.


Pokud bude v TM, může být vodoměrná sestava pouze na zdi, žádné sekání, žádná nika. Tak bych Vám všem chtěl poděkovat za názory, příspěvky a tuto záležitost považuji za vyřešenou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.