úterý 6. října 2020

Vytahy pardubice

Vytahy pardubice

Kompletní výroba výtahů od jednoho dodavatele. Kabiny - včetně celé technologie námi vyrobených výtahů. Rozvaděč s řízením LCB04.


Specializujeme se na dodávku nových výtahů nebo rekontrukci a modernizaci stávajících. Rádi vám poradíme s výt. Naše služby zahrnují projekci, výrobu, dodávku a montáž výtahů všech nosností, typů a velikostí. Můžeme Vám tedy nabídnout výtahy jídelní, lůžkové, osobní a také nákladní do výrobních a skladovacích prostor. Výroba a rekonstrukce výtahů a výtahových šachet.


Provádí kvalitní servisní opravy výtahů. Pardubice je zástupcem firmy VÝTAHY , s. Vyrábíme české výtahy a jeřáby, na které se můžete spolehnout. Zajistíme pro vás kompletní realizaci od prvního návrhu, přes výrobu až po dopravu na místo a montáž. Všechny závazky a sliby plníme do puntíku. Společnost MSV výtahy a. Umíme vše, co si moderní činnost v oblasti výtahů žádá.


Vytahy pardubice

Unsubscribe from Ondřej Janík? Podívejte se, jestli pro vás má tato firma pozici. Nikdy nevíte, kdy na nějakou narazíte.


Zobrazit pozice na webu firmy Zaměstnanci si tu pochvalují Možnost práce při. Využijte naše zkušenosti – rádi Vám navrhneme výtah na míru. Nabízíme i revize, rekonstrukce a servis výtahů. Dodáváme výtahy „na klíč“ a zajistíme potřebnou dokumentaci včetně stavebního povolení.


WWW: nemá: Popis firmy: Vieme všetko, čo si moderná činnosť v oblasti výťahov žiada. Jsme globálním lídrem v oboru výtahů, eskalátorů a automatických dveří. Našim cieľom je spokojnosť. V KONE se snažíme, aby všechny cesty našich zákazníků byly bezpečné, pohodlné a spolehlivé.


Dezinfekce a čištění výtahů. Tlačítka a kabiny výtahu, kde je velká koncentrace lidí, jsou zdrojem velkého množství virů a bakterií. Ať už se jedná o výtahy v bytových domech, obchodních centrech či administrativních budovách, nemělo by se zapomínat na pravidelné čištění a dezinfekci. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Schindler CZ, a. Získejte cenové nabídky zdarma.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Technické údaje: Nosnost 2kg. Dodaváme pouze naše kvalitní české výtahy. Jsme si jistí, poskytujeme prodloužené záruky. Výtah GEDA LIFT 2- s košem.


Každý výtah vám tvoříme výhradně na míru. Aktivně využíváme Projektový management řízení. Máme ON-LINE systém a komunikaci na úrovni.


Vytahy pardubice

Přijedeme, zaměříme, navrhneme, pomůžeme!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.