středa 4. srpna 2021

Zpětná klapka dn 80

Zpětná klapka pro neagres. Je určen pro vodu a jiné neagresivní kapaliny a. Série 5Předsestavená skupina: Rev. Těsné klapky KPK zamezují průniku pachů do bytu z digestoří sousedů.


BETWEEN Class 1PNFLANGES : DN – 80.

Francouzská firma SOCLA je dlouholetým specialistou a uznávaným výrobcem oddělovacích armatur, zpětných klapek , redukčních, regulačních a uzavíracích ventilů. Nalezeno: 1produktů. ARMEX mezipřírubová klapka L32. COVID-19: Omezení při doručování zboží. Přírubová zpětná klapka - CLAPET - sé.


Upozorňujeme naše zákazníky, že z důvodu vyhlášení nouzového stavu ze strany Vlády ČR nemusí být možné doruč. Více než let s Vámi!

KLAPKA zpětná přírub. Bezpřírubová zpětná klapka BZK (VT), DN - ,PN-40. Dostupný v dalších průměrech Ø 1mm. PopisLitinová zpětná klapka , která slouží k zajištění jednosměrného proudění pracovního média.


Toggle navigation Toggle navigation. Vzduchotěsná zpětná klapka KZK se silikonovou membránou ideální pro montáž do kruhového potrubí. Mezipřírubová klapka pro vodu. Plastový kroužek s kruhovým dvojitím těsněním a přiléhavou membránou, která se otevře i za.


Slídová zpětná klapka 1mm Cata 1F. DN 1Běžně do prac. DN 2Běžně do prac. Varianta s přírubami. Uzavírací klapka DN 5 PN16.


ARMATURY A POTRUBNÍ DÍLY, s. C Použití: voda a jiná neagresivní média.

Mosazná zpětná klapka celomosazná s pružinou pro svislou i vodorovnou instalaci (s mosaznou klapkou), PN 1 max. Tlaková třída DIN Materiál Použití P. Skladem u dodavatele. Internetové ceny, ceník. Další informace Zásady zpracování osobních úd.


Klapka s nerezovým diskem a ovládací pákou. KSB BOAX - B mezipřírubová zpětná klapka. Těleso - uhlíkatá ocel s povrchovou úpravou Talíř - mosaz s povrchovou úpravou Závěs - korozivzdorná ocel Těsnící kroužek - pryž (NBR) MONTÁŽ.


DN Běžně do prac. VG Mosazná plovoucí zpětná klapka DN- PN- vodorovná. Celomosazná zpětná klapka s mosazným plovákem. Pro vodorovnou instalaci, PN 16. Zpetna klapka 1mm Sleviste.


Dvoukřídlá zpětná klapka se sedlem z materiálu VITON (kód KSB V) nebo těsněním kov-kov (kód KSB M) Č. Použitelné do tlakové kanalizace nebo přečerpávacích stanic, ČOV. Rozměr s přírubou – DN50. Maximální pracovní tlak Bar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.