pondělí 2. července 2018

Plastové jímky na deštovou vodu

Plastové jímky na deštovou vodu

Jímky se využívají především jako žumpy, ale díky kvalitním materiálům se využívají jako nádrže na dešťovou a pitnou vodu. Naše jímky nacházejí využití u rodinných domů, chat a komerčních budov. U nás máte možnost koupit jímky České kvality, které jsou certifikované v České i Slovenské republice.


Všechny jímky mají vstupní komínek o průměru cm. Jedná se především o vysoce kvalitní, levné plastové jímky , které jsou určeny pro použití jako: septiky, žumpy, akumulační jímky , jímky na deštovou vodu , čerpací jímky a vodoměrné šachty, ale také domovní čističky odpadních vod nebo filtry na dočištění odpadních vod. Plastové jímky na dešťovou vodu z kvalitních materiálů od firmy ITMS PLAST za výhodné ceny!


Vyberte si plastovou jímku na užitkovou vodu ještě dnes! Kvalitní německé plastové jímky , plastové žumpy, plastové septiky a nádrže na dešťovou vodu. Výhodné sestavy na využití dešťové vody. Při zvolení jímky na dešťovou vodu je vhodné specifikovat, že ji chcete takto využívat. K nádržím na deštovou vodu nabízíme také bohaté příslušenství, jako jsou sběrače dešťové vody , kohouty a výpustné ventily, hadice na propojen í apod.


Jímky na děšťovou vodu umožňují jednoduchou montáž bez nutnosti betonování. Pro zavlažování větších zahradní plochy do zahrady nabízíme samonosné jímky jako podzemní nádrže. Chcete-li naplánovat využívání dešťové vody a využití dešťové vody pro využití v domácnosti, budete potřebovat dešťové samonosné jímky pro skladování vody. Zadejte hledaný výraz Hledat. Ze střechy jsou dešťové vody odváděny okapem přes lapače splavenin, na přítoku do jímky na dešťovou vodu musí být osazen účinný filtr.


Přítokové potrubí musí být osazeno tak, aby nedocházelo k víření vody a usazenin na dně jímky , každá jímka má bezpečnostní přepa kterým odtéká voda z jímky při jejím naplnění dále do kanalizace nebo vsakovací. Jímky rozlišujeme na tři základní typy: samonosná jímka, dvouplášťová jímka a jímka k obetonování. Nádrž na dešťovou vodu slouží k hromadnému zadržení dešťové vody na určitou dobu. Námi nabízené retenční nádrže (nádrže na dešťovou vodu ) vyrábíme ve všech možných provedeních dle přání zákazníka.


Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní plastové barely na zahradu. Hospodaření s dešťovou vodou. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu.


Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora. Inteligentní design plastové nádrže Kingspan s žebrovanou konstrukcí poskytuje mimořádnou pevnost a 25-ti násobně nižší váhu v porovnání s betonovými nádržemi! Jsou různých rozměrů, tvarů a designu. Připojují se rovnou na okapové svody, na svodech je i filtrační zařízení a do nádrže teče čistá voda.


Více o jednotlivých typech se dozvíte níže v textu nebo v prospektu. Cena nádrže na dešťovou vodu je proměnlivá a závisí na jejím objemu, více se dozvíte v ceníku níže. Nabízíme nádrže na dešťovou vodu a vyřízení dotací. Dále retenční jímky , plastové nádrže, samonosné jímky , dešťové nádrže, septiky.


Produktová řada: SMART. Co naprší, to zužitkujete na zalévání zahrady, do WC nebo na praní. Nádrže na dešťovou vodu - slevy až.


Podzemní plastové nádrže na dešťovou vodu jsou ideální řešení pro rodinné domy i rekreační objekty. Hodí se pro rodinné domy i rekreační objekty. Ušetříte až polovinu vody spotřebované v domácnosti i zahradě.


Náš e-shop prodává kvalitní plastové samonosné jímky , žumpy a nádrže na dešťovou vodu. Pokud chcete ušetřit peníze za vodu. Sestavy jsou navrženy tak, že už zákazník nemusí nic dokupovat.


Sestavy na využití dešťové vody máme buď na zálivku zahrady a mytí vozu nebo na splachování a praní. Na veškeré samonosné jímky a nádrže na. Jímky jsou staticky spočítané a certifikované.


Dle objemu jímky se volí tloušťka stěn a také nutné vyztužení. S naší jímkou si můžete být jistí. Využijte plastové jímky , které zachycují znečištěnou vodu z odpadu.


Prohlédněte si aktuální nabídku kvalitních jímek. Váš košík je prázdný Do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.