úterý 19. října 2021

Zubové čerpadlo

Zubové čerpadlo používá k čerpání kapaliny dvou ozubených kol. Jedná se o jedno z nejběžnějších typů čerpadel používaných v hydraulických systémech. Princip zubového čerpadla je založen na tom, že zuby dvojice ozubených kol mohou unášet čerpanou látku, a zároveň těsnit, pokud do sebe zapadnou. ZUBOVÉ ČERPADLO Vojtech Kriz.


Unsubscribe from Vojtech Kriz? Bronislav Tyf Haluza 0views.

W (1) CF (samostatná hydraulika) (1) CFP (samostatná hydraulika) (1) zubové čerpadlo CF, 400V, 75kW. Tok kapaliny zajišťují dva rotory (vnější rotorové ozubené kolo a vnitřní vložené kolo). Když se rotorové kolo začne otáčet, pohybuje se vložené kolo v jeho zubech a posunuje čerpaný produkt k výtlaku. Ide o jedno z najbežnejších typov čerpadiel používaných v hydraulických systémoch. Zubové monoblokové čerpadlá ZOM sú určené na dopravu olejov a iných chemicky neaktívnych kvapalín a látok s mazacou schopnosťou bez mechanických nečistôt.


Files are available under licenses specified on their description page. Webové stránky používají k poskytnutí služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Viac informácií o čerpadle nájdete v technických parametroch.

Zubové hydrogenerátory řady V jsou v provedení příruba a víko z litiny, těleso z hliníkové slitiny, ozubená kola ocelová, s tlakovým hydraulickým vyvážením. Velmi kvalitní hydraulické zubové čerpadlo od firmy Rexroth A Bosh Company s vynikajícím poměrem ceny a kvality, které bude sloužit velmi dlouho. Tento výrobek patří do řady standardní čerpadel AZPW GR2.


Prodám nové nepoužité elektricky poháněné zubové čerpadlo pro mazací systémy s oběhem oleje. Hydraulické čerpadlo 25cmruční ovládání o. Pridať medzi obľúbené. Dodacia lehota: pracovných dní.


Zubová hydraulické čerpadla a motory Parker PGP a PGM nabízejí vynikající výkon, vysokou účinnost a nízkou hlučnost v provozu při vysokých provozních tlacích, vyrábí se ve čtyřech velikostech: PGP 50 PGP 50 PGP 5a PGP 517. Doba dodania: do týždňa. DPH) Detail ks Kúpiť. Gear pump diesel, Zahnradpumpe , Насос шестеренчатый BOSCH DieselCatalog. Tato řada samonasávacích zubových čerpadel pracuje na principu přesného pohybu ozubených kol.


Energii kapalině dodává dvojice rotujících ozubených kol při maximální sací výšce 8m. Hladký chod čerpadla, nízka hlučnosť pri prevádzke, rovnomerný prietok čerpaného oleja. Specification: Type: Gear pump: Cleaning: Cleaning of shaft, gear and in front of shaft packing. Built in bypass for faster cleaning: Pressure sensors : On fluid inlet and outlet: Pump speed: Max.


Materiál: tělo, příruba a kryt z hliníku Přípoj: 4-děrý, evrops.

Sme lídrom na Slovenskom trhu vo výrobe týchto zariadení. Malé zubové čerpadlo pro čerpání viskózních kapalin s lubrikačními vlastnostmi. Dajú sa tiež využiť pri dávkovaní.


Sú v prevedení vonkajšieho alebo vnútorného ozubenia, s mechanickou upchávkou alebo magnetickou spojkou pre agresívne médiá. Konštantné zubové hydraulické čerpadlá výrobcov ARGO-HYTOS a ViVoil patria medzi špičku na trhu. Ich kvalita je overená dlhoročným používaním v neraz ťažkých podmienkach.


Neustále inovácie a zavádzanie nových technológií výroby z tohoto výrobcu robia lídra na trhu. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem bodů, které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 100. Manufacturer: SWIENTY.


Program sudových čerpadel se vyznačuje mnohostranností k různým ponorným hloubkám. Podle potřeby jsou v provedeních z různých materiálů s různě výkonnými motory případně s Ex-ochranou či s pohonem na stlačený vzduch. K určitým typům čerpadel lze použít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.